Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

T-Rex

Zobraziť katalóg
T-Rex
Školská súprava obsahuje batoh, 1 poschodový peračník, vrecúško na cvičky, Helf box A4
Kód:  HRAa8414 Produktové číslo:  0-095 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

T-Rex

Školský set s motívom T-Rex určite spríjemní výučbu aj domácu prípravu každému žiakovi 1. stupňa základnej školy. Chlapci sa môžu kamarátom pochváliť nielen štýlovým batohom, ale aj zladeným peračníkom, doskami na zošity a sáčkom na cvičky, prezuvky alebo cvičebný úbor. Anatomický batoh je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom rovnomerne zaťaží plecia dieťaťa, čím predíde zdravotným problémom. S praktickým HeFT boxom formátu A4 zostanú všetky zošity aj učebnice v poriadku až do konca školského roka. Sťahovacia sáčok na cvičky sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k aktovke.

Prečo zaobstarať celý set 4 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Všetky dôležité školské výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa potešíte viac vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský batoh

Najhodnotnejší zo setu je práve veľmi ľahký anatomický batoh s rozmermi 33 × 42 × 21 cm, ktorý sa vďaka 3D hliníkovej konštrukcii správne usadí dieťaťu na chrbte. Všetky potrebné pomôcky sa rozdelí do 2 priestranných komôr uzavretých pevnými zipsy a na drobnosti využijete ďalšie 2 menšie predné vrecká. Batoh je vypolstrovaný príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy dokonale priľnú k ramenám. Občas sa do školy či domov musí ísť aj v tme a v týchto prípadoch iste oceníte bezpečnostné reflexné plochy. Hodí sa aj bočné vrecká určené na fľaše a pogumovaný úchyt pre rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate ...

Okrem batohu sa nepochybne bude hodiť aj jednoposchodový peračník z pevného textilu s pútkami na písacie potreby. Ďalšou praktickou pomôckou je box na zošity A4, ktorý ľahko uzavrite gumičkou a zošity aj učebnice zostanú v bezpečí pred poškodením či vysypaním. V neposlednom rade dieťa využije aj sáčok na prezúvky, cvičky alebo úbor do telocviku. Jednoducho ho stiahne, prehodí cez plece a môže vyraziť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre T-Rex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T-Rex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte T-Rex. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte T-Rex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: T-Rex.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií