Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 prehrávačom

Zobraziť katalóg
Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 prehrávačom
Kolotoč nad postieľku – so zvukovými efektmi
Kód:  HRAif3707 Produktové číslo:  605566118956 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 prehrávačom Predaj skončil

Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 prehrávačom

Farebný kolotoč na postieľku Laf Toys Sova vykúzli úsmev na každej detskej tvári. Dieťa zaujme veľa otáčajúcich sa farebných hračiek, medzi ktoré patria farebné kvetinky, sova, strom i lietajúci balón. Biely kolotoč zvukovými efektmi aj príjemnou melódiou dieťatko upokojí a pomôže mu ľahko zaspať. K postieľke sa kolotoč pripevňuje pomocou nastaviteľného úchytu. Ten je vhodný pre deti od narodenia do cca 5 mesiacov. Od 6 mesiacov potom už môžete stereo pripevniť k postieľke samostatne. Staršie deti od 1 roka ho potom môžu využiť už ako klasický MP3 prehrávač. Zábavnou formou tak môžete dieťaťu spríjemniť pobyt v postieľke či zaspávanie. 

Kľúčové vlastnosti hračky nad postieľku Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 prehrávačom

  • Kombinácia hudby, svetielok a pohybujúcich sa postavičiek
  • Držadlo upevnené na stereu umožňuje ľahké prenášanie
  • Kolotoč prehráva 16 melódií svetoznámych skladateľov
  • Možnosť nastavenia 7 úrovní hlasitosti
  • Batérie 4× AA nie sú súčasťou balenia
  • Mini USB kábel pre nahrávanie hudby z PC nie je súčasťou výrobku

Stereo prehrávač

Prehrávať dieťaťu upokojujúce melódie nebolo nikdy jednoduchšie. Na prehrávači si môžete vypočuť 16 melódií od svetoznámych umelcov, medzi ktorých patria Mozart, Schubert, Mendelssohn a mnohí ďalší. Samozrejme, cez mini USB kábel máte možnosť si zo svojho počítača nahrať do sterea akúkoľvek vašu obľúbenú hudbu vo formáte MP3. Môžete ho využiť pripevnený k postieľke, kedy pomocou hudby a svetielok dieťa upokojí. Vďaka odnímateľnému stereu sa s ním dieťa môže hrať aj v neskoršom veku. Rozvíja detské zmysly, poznávacie schopnosti aj emočnú inteligenciu. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia času prehrávania melódií, a to 10 alebo 30 minút. 7 úrovní hlasitosti naopak umožní voliť melódiu k spánku či k denným aktivitám. Rozmery prehrávača sú 23 × 13 × 5 cm.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetko vybavenie do postieľky
» Všetky hračky pre novorodencov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 prehrávačom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taf Toys Kolotoč Sova s MP3 přehrávačem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taf Toys Karussell Eule mit MP3-Player. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taf Toys Karussell Eule mit MP3-Player. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Taf Toys Carousel MP3 lejátszóval.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií