Teddies Pyramida liška 0+

Zobraziť katalóg
Teddies Pyramida liška 0+
Navliekacia hračka – vhodné od narodenia
13,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAkc03299 Produktové číslo:  5904209890118
Teddies Pyramida liška 0+ 13,90 € Momentálne nedostupné

Teddies Pyramida liška 0+

Farebné navliekacie krúžky patria k obľúbeným hračkám pre deti. Svojou farebnosťou aj tvarom upútajú hneď od prvého momentu. Úlohou detí je umiestniť krúžky na svoje miesta. Na rozvoj jemnej motoriky i koordináciu rúk a očí vašich detí skvele poslúžia farebné nasadzovacie krúžky Teddies. Starostlivá výroba s ohľadom na materiál aj farby zaručuje možnosť používania pre deti už od narodenia, čomu zodpovedá aj veľkosť pre drobné ruky detí. Navliekacie hračky pre deti Teddies pomôžu deťom naučiť sa poznávať farby. Premyslený dizajn je ideálny na učenie protikladov, ako je napríklad malý, veľký, hore, dole, doprava, doľava, ale aj základného počítania.

Navliekacia hračka Teddies Pyramida liška 0+ ...
Navliekacia hračka Teddies Pyramida liška 0+ ...

Kľúčové vlastnosti produktu Teddies Pyramida liška 0+

  • Navliekacie krúžky pre deti Teddies podporujú u detí rozvoj jemnej motoriky
  • Sú vhodným darčekom pre deti už od narodenia

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Teddies Pyramida liška 0+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teddies Pyramida liška 0+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teddys Pyramide Fuchs 0+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teddys Pyramide Fuchs 0+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teddies Piramis Róka 0+.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií