Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tekutý piesok sada

Zobraziť katalóg
Tekutý piesok sada
4,5 11 hodnotení
Kreatívna sada s tekutým pieskom, ktorý je dobre tvarovateľný a skvele drží, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa4432 Produktové číslo:  8590439087243

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tekutý piesok sada

Hra na pieskovisku bola vždy pre deti lákavá a veľmi zaujímavá. Ale čo robiť v prípade zlého počasia? Sada s tekutým pieskom určeným pre deti od troch rokov tento problém vyrieši. Môžete mať pieskovisko doma! Tekutý piesok je dobre tvarovateľný, skvele drží a môžete ho použiť vždy znovu a znovu. Táto hra neobyčajne rozvíja detskú kreativitu. Pre ľahké tvarovanie sada obsahuje 4 formičky v tvare hradieb, vďaka ktorým je možné postaviť úžasný hrad. Tekutý piesok zabaví malé i staršie deti na dlhé hodiny. Môžete stavať v dostatočne veľkej a odolnej krabici, v ktorej piesok zakúpite, po použití ho ľahko a rýchlo upracete.

Odporúčaný vek:
3+

Balenie obsahuje 1 kg piesku a 4 ks bábovičiek.


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tekutý piesok sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kouzelný písek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kouzelný písek. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kouzelný písek. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mágikus homok.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií