Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Think Doh - Súprava s náramkami

Zobraziť katalóg
Think Doh - Súprava s náramkami
4,0 1 hodnotení
Kreatívna sada - odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa2141 Produktové číslo:  8809318295182

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Think Doh - Súprava s náramkami Predaj skončil

Think Doh - Súprava s náramkami

Rozvíjajte v dieťati tvorivého ducha s kreatívnou súpravou Think Doh - Náramky. Umožnite malej návrhárke vytvoriť si svoju vysnívanú ozdobu ruky, s ktorou bude hviezdou všetkých detských osláv. Nielenže zažije veľa zábavy, ale predovšetkým zlepší svoju predstavivosť a rozšíri motorické zručnosti. Navyše sa naučí rozpoznať základné farby, vďaka pestrofarebnému podkladu.

Ozdoby sa tvoria zo silikónu. To je čistá, umývateľná, antibakteriálna a netoxická látka používaná na výrobu zdravotníckych produktov, ako sú pomôcky pre batoľatá, hračky, výrobky do kuchyne a zdravotnícky materiál. Okrem toho je vhodná aj pre alergikov. Vďaka tomu zostáva vaše dieťa pri používaní tejto hračky vždy v úplnom bezpečí .

  • Rozvíja detskú predstavivosť a motoriku
  • Silikón je čistá, umývateľná, antibakteriálna, hygienická a netoxická látka vhodná pre alergikov
  • Pružná hmota na nekonečné tvarovanie (iba do zapečenia)
  • Pre zachovanie diela je možné zapiecť

Balenie obsahuje:
5 balení silikónu, 3 svietiace náramky, 4 pomôcky na tvorenie, hraciu podložku, špeciálny papier na pečenie, predlohu a návod na použitie

Odporúčaný vek:
Od 4 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky pokusy a experimenty pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Think Doh - Súprava s náramkami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Think Doh - Sada s náramky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreatives Set Think Doh - Set mit Armbändern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreatives Set Think Doh - Set mit Armbändern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Think Doh - karkötő.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií