Alzaboxy Q1 Stellar Blade

T.I.M.E. Stories

Zobraziť katalóg
T.I.M.E. Stories
Spoločenská hra - doba hrania 90 min, pre 2-4 hráčov, vhodná od 12 rokov
Kód:  HRAif0851 Produktové číslo:  8594054915240 Stránky výrobcu

T.I.M.E. Stories

V hre T.I.M.E. Stories sa z vás stanú agenti, ktorí budú mať za úlohu chrániť naše univerzum a paralelné svety pred narušiteľmi. Budete pracovať pre agentúru T.I.M.E., ktorá chráni ľudstvo pred krátkodobými omylmi a paradoxami, ktoré by mohli ohrozovať krehkosť celého univerza. Ako agenti budete vyslaní do tiel rôznych bytostí z rozličných svetov a realít, kde budete plniť zadané misie. Hra je vhodná pre 2 - 4 hráčov od 12 rokov. Jedna hra zaberie 60 - 90 minút.

Kľúčové vlastnosti

  • Staňte sa agentmi, ktorí sa môžu vteliť do rôznych bytostí a chráňte naše univerzum a paralelné svety
  • Hra funguje na princípe preskúmavania kartového balíčka
  • Každý hráč si určí charakter svojej postavy, ktorý môže navyše počas hry meniť
  • Cieľom hry je splniť zadanú misiu, pri neúspechu má hráč ďalšie pokusy a môže sa tak poučiť z predchádzajúcich nezdarov
  • Základná sada obsahuje všetok potrebný materiál pre systém hry
  • Súčasťou základného balenia je scenár Asylum, ďalšie scenáre možno dokúpiť
  • Hru možno "uložiť" a pokračovať v hraní inokedy
  • Vhodné pre 2 - 4 hráčov od 12 rokov

Zábava, ktorá dáva zmysel

T.I.M.E. Stories je rozprávacia hra, ktorej hlavným princípom je preskúmavanie kartového balíčka. Každý hráč určuje charakter svojej postavy, ktorý môže ďalej počas hry meniť, podľa toho, ako sa bude s postavou postupne zžívať. Hra začína na základni, kde hráči dostanú informácie k svojej misii. Cieľom hry je splniť misiu za čo najmenší počet pokusov. Jednotlivé akcie sa vykonávajú podľa časových jednotiek, ktoré sú určené scenárom a počtom hráčov. Každý pokus splniť misiu sa nazýva "vyslanie" a spotrebuje všetky časové jednotky. Agenti sú po spotrebovaní časových jednotiek odvolaní z misie agentúrou a musia celú misiu opakovať, tentoraz už ponaučení z predchádzajúcich nezdarov. Víťazí agent, ktorý vykoná dokonalé vyslanie, pri ktorom vyrieši všetky hádanky a prekoná všetky prekážky.

Herný materiál

Základná sada obsahuje všetok potrebný herný materiál pre systém T.I.M.E. Stories a je možné s ňou hrať všetky ďalšie scenáre. Súčasťou tohto balenia je scenár Asylum. Každý scenár sa skladá zo 120 kariet, ktoré hráči postupne objavujú a skladajú z nich herný plán. Prístup k určitým kartám je umožnený len majiteľom špeciálnych predmetov. Iné karty obsahujú rôzne prekvapenia, nepriateľa, nápovedy či riziká. Hru je možné v jej priebehu kedykoľvek "uložiť" rovnako ako v počítači, a to vďaka špeciálnym úložiskám, do ktorých môžu hráči uložiť zostávajúce časové jednotky, objavené nápovedy a ďalšie herné doplnky.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
12 rokov Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
90 min Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
12 rokov Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
90 min Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry pre dvoch hráčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda se jedná o českou verzi. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k T.I.M.E. Stories
Príslušenstvo pre T.I.M.E. Stories Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T.I.M.E. Stories .
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií