Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada

Zobraziť katalóg
Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada
Stavebnica - pre tvorbu programovateľných robotov, ovládanie cez aplikáciu pre tablet / smartphone, kompatibilná so známymi plastovými stavebnicami, vhodná od 6 rokov
Kód:  HRAjd1493 Produktové číslo:  4251161800039
Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada Predaj skončil

Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada

Elektronická stavebnica Tinkerbots Sensoric Mega set pre tvorbu programovateľných robotov je vhodná pre deti už od 6 rokov. Umožňuje zostaviť zvieratá, autá alebo stroje a riadiť ich pohyby. Prianím každého dieťaťa je mať vlastného riadeného robota. Elektronická stavebnica nielen prevedie prvými krokmi svetom robotiky, ale aj rozvíja zručnosť, fantáziu a tvorivé schopnosti. Predovšetkým si však deti budú užívať hranie. Budúce roboty môžu naučiť novým pohybom. Vďaka infračerveným snímačom vzdialenosti vaše Tinkerbots rozpozná prekážky a svetelný senzor reaguje na svetelné zdroje. Týmto spôsobom sa váš robot stáva ešte inteligentnejším! Sada Sensoric Mega set je dodávaná s aplikáciou Tinkerbots, takže môžete diaľkovo ovládať na svojom telefóne alebo tablete robota, ktorého ste si postavili. Táto stavebnica môže byť ovládaná len prostredníctvom zariadenia s rozhraním Bluetooth 4.0. Ponorte sa so svojimi deťmi do dobrodružného sveta robotiky!

Vlastnosti stavebnice Tinkerbots Sensoric Mega set

  • Elektronická stavebnica spoľahlivo sprevádza dieťa prvými krokmi vo svete robotiky
  • Možno zostaviť zvieratá, autá, stroje a ďalšie objekty podľa vlastnej fantázie a riadiť ich pohyby
  • Je možné diaľkové ovládanie vďaka aplikácii Tinkerbots pre tablet / smartphone na zariadenie s rozhraním Bluetooth 4.0
  • Sensoric Mega set je kompatibilný so známymi plastovými stavebnicami
  • Obsahuje infračervené snímače vzdialenosti pre rozpoznanie prekážok
  • Svetelný senzor reaguje na svetelné zdroje

Model:
Grabber Base Braitenberg Racer Top Dog Donnergugi Roadster Android L30

Stavebnica obsahuje:
1 × Powerbrain, 2 × Pivot, 1 × Twister, 1 × Grabber, 2 × IR Sensors, 2 × Light Sensors, 2 × Motors, 1 × Connector-Cube, 4 × Wheels, 6 × Axels, 6 × CUBI I, 6 × Cubi II, 2 × Double Cubi I, 2 × Double CUBI II, 10 × Prism CUBI I, 14 × Prism CUBI II, 3 × Grabber arms, 6 × Adapter bricks, 1 × USB charger, 1 × Adapter, 1 × USB cable Tinkerbots App

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Počet dielikov
74 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
74 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky elektronické stavebnice
» Všetky stavebnice pre deti od 6 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kolko to bude stat asi tak???

Diskusia a poradňa k Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada
Príslušenstvo pre Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tinkerbots Sensoric Mega Set - Robotépítő készlet.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií