Tkáčsky stav s korálkami

Zobraziť katalóg
Tkáčsky stav s korálkami
Kreatívna sada – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9570 Produktové číslo:  4020972045485

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tkáčsky stav s korálkami Predaj skončil

Tkáčsky stav s korálkami

Drevená detská kreatívna hračka tkáčsky stav s korálkami je vhodná pre všetky zvedavé deti od 3 rokov. Deti sa môžu preniesť do dávnach čias mám a vyskúšať si výrobu tradičných vecí. Akonáhle je priadza pripevnená k rámu, dajú sa vyrábať funkčné koberčeky, tkaniny a tapisérie. Nielen, že si pritom budú rozvíjať kreativitu, ale navyše sa niečo nové naučia a dozvedia.

Kľúčové vlastnosti

  • Detská drevená kreatívna hračka
  • Rozvíja kreativitu
  • Súčasťou balenia je aj priadza a korálky
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Rozmery: 37 × 13 cm
Poznámka:
» Všetky pokusy a experimenty pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tkáčsky stav s korálkami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tkalcovský stav s korálky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Webrahmen mit Perlen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Webrahmen mit Perlen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Szövőszék gyöngyökkel.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií