Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TobyRich Moskito

Zobraziť katalóg
TobyRich Moskito
4,5 2 hodnotení
RC model – pre iOS a Android, bluetooth, akumulátor Li-Pol 80mAh, výdrž až 12min, doba nabíjania 20min, dosah až 60m
Kód:  EAIC020g Produktové číslo:  TR-SPBL02-016

TobyRich Moskito

Užite si chvíle zábavy s lietadlom TobyRich Moskito, ktoré môžete ovládať dvojakým spôsobom: priloženým joystickom a vďaka aplikácii Moskito aj svojím smartfónom. Vďaka tejto pokročilej aplikácii a spoľahlivým snímačom budete lietať intuitívne, ľahko a presne, a to ako vo vnútornom tak aj vo vonkajšom priestore. Ovládanie má dosah až na vzdialenosť 60 metrov. Konštrukcia lietadla sa môže zdať byť krehká, ale je mimoriadne pevná a odolná proti nárazom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie pomocou smartfónu aj joysticku
  • Odolný a pevný materiál
  • Vhodné do vnútorného a vonkajšieho priestoru
  • Dosah až do 60 metrov
  • Ľahké a presné riadenie

Ovládanie gestami

Vďaka priloženému joysticku premeníte svoj smartfón na gamepad behom niekoľkých sekúnd. Všetko budete môcť ovládať pomocou jednej ruky, jednoduchým stlačením tlačidla vzlietnete a potom stačí len nakláňať telefón doľava a doprava. Tento jedinečný systém ovládania vám umožní presné riadenie lietadla nad ktorým budete mať maximálnu kontrolu. 

Doplňujúce informácie:

Kompatibilita Android:
Android 4.3 a novší

Kompatibilita iOS:
IPhone 4S a novší, IPod touch 5th gen a novší, IPad 3th gen a novší, IPad mini

Bezdrôtové pripojenie:
Bluetooth

Batéria:
Li-Pol 80 mAh

Rozpätie krídel:
22 cm

 
Poznámka:
» Všetky RC lietajúce hračky
» Všetky hry na pilotov
» Všetky lietadlá pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu na hlavní stránce je uvedena doba nabíjení 60min, ale v detailních technických parametrech máte 20min. Co je tedy pravda?

Diskusia a poradňa k TobyRich Moskito
Príslušenstvo pre TobyRich Moskito Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TobyRich Moskito. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TobyRich Moskito. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TobyRich Moskito. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TobyRich Moskito.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií