Traktor zelený s prívesom a radlicou

Zobraziť katalóg
Traktor zelený s prívesom a radlicou
5 1 hodnotení
s prívesom a 3 nástavcami
Kód:  HRAif0048 Produktové číslo:  8592190122676 Stránky výrobcu
Traktor zelený s prívesom a radlicou Predaj skončil

Traktor zelený s prívesom a radlicou

Krásná hračka v podobě zeleného traktoru se lžící a přívěsem je vhodná pro všechny malé kluky, kteří si s ním užijí spoustu zábavy. Vždyť které dítě by si rádo nehrálo na zemědělce nebo na farmu, se všemi těmi stroji a zvířátky! A traktor je na takové farmě nezbytný, zastane spoustu těžké práce. Hračka má veselou barvu, reálnou podobu skutečného traktoru a je určena pro děti již od 3 let. Traktor je možné využít na hraní doma i venku. Radlici lze podle potřeby měnit za další dva nástavce. Pořiďte svým dětem hračku, která nesmí v jejich pokojíčku chybět!

Klíčové vlastnosti

  • Velký traktor se lžící a přívěsem
  • 3 nástavce
  • Detailní zpracování
  • Z odolného plastu

Délka:
80 cm

Poznámka:
» Všetky tatrovky a technické stroje

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Traktor zelený s prívesom a radlicou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Traktor zelený s přívěsem a radlicí.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií