Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trefl Science 4U - Kúpele

Zobraziť katalóg
Trefl Science 4U - Kúpele
Didaktická hračka kúpele
Kód:  HRAa10246 Produktové číslo:  5900511605457

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trefl Science 4U - Kúpele Predaj skončil

Trefl Science 4U - Kúpele

Co můžete zažít a vyzkoušet v lázních? S kreativní sadou Trefl Science 4U Lázně si můžete, díky veškerému potřebnému vybavení, vyzkoušet výrobu aromatické soli do koupele nebo různé pleťové masky. Kreativitě a fantazii se meze nekladou a tak, když už máte vše vyrobené, tak si můžete vytvořit lázně doma a své výrobky si můžete rovnou vyzkoušet nebo je připravit jako krásný vlastnoručně vyrobený dárek pro někoho blízkého. S touto soupravou si užijete mnoho příjemných chvil.

Obsah sady:

  • Potřebné ingredience
  • Nádobky
  • Míchátka
  • Pipety
  • Podrobný návod
  • Bezpečnostní pokyny

Velikost balení:
29×38×8 cm

Doporučený věk:
Od 8 let

Poznámka:
» Všetky náučné drevené hračky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trefl Science 4U - Kúpele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trefl Science 4U – Lázně. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trefl Wissenschaft 4U - Spa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trefl Wissenschaft 4U - Spa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trefl Science 4U - Spa.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií