AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Šliapacie štvorkolky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vhodné od
2 rokov
3 rokov
-
Nosnosť
30 kg
50 kg
-
Najnovšie objednávky

Traktor a trojkolka pre deti sú výborné pre neposedníkov, ktorých už nebaví sedieť v kočíku, ale želajú si spoznávať okolitý svet a všetky veci v ňom. Zaujíma vás pre aké staré deti je vhodná trojkolka alebo šlapacie autíčko a ako vybrať to správne práve pre vášho potomka? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Je vhodnejšia trojkolka pre deti alebo šlapacie autíčko?

Ak sa rozhodnete, či bude lepšia trojkolka pre deti alebo šlapacie autíčko, tak sa zamerajte na jeho vek. Pre menšie batoľatá je vhodnejší kočík trojkolka, ktorý je vybavený vodiacou tyčou, vďaka ktorej máte nad jazdou vášho dieťaťa kontrolu. Naopak starším nezbedníkom sa nemusíte báť kúpiť šliapacie auto.

Každá trojkolka pre deti nie je rovnaká

Doba sa stále posúva dopredu, rovnako tak aj trojkolka pre deti. Už neexistuje iba jeden druh, ktorý mala doma celá dedina. Dnes môžeme detské trojkolky na trhu nájsť vo vyššom počte a v rôznych farbách a motívoch. Veľmi populárne sú klasické retro trojkolky, ale aj napríklad moderné kočíky vybavené šlapadlom.

Kočík trojkolka pre deti

Kočík trojkolka pre deti sa hodí pre najmenšie deti, ktoré stále potrebujú pomoc a dohľad rodičov. Je vybavený vodiacou tyčou, ktorá je spojená s rámom konštrukcie, a tak rodičia majú jazdu celý čas pod kontrolou. Navyše vďaka bezpečnostným pásom detská trojkolka zaistí, že dieťa bude celú cestu v bezpečí a nič sa mu nestane.

Neprehliadnite v našej ponuke farebné súpravy, vďaka ktorým vaša trojkolka pre deti ožije novými farbami a motívmi rôznych druhov zvieratiek. Okrem toho zaistí vám aj vášmu dieťaťu vyššie pohodlie.

Klasická trojkolka pre deti

Klasická trojkolka pre deti vám ponúkne presne to, čo by ste od nej čakali. Vhodnejšia je pre staršie deti približne okolo veku 2 rokov, ktoré sú schopné už samostatne šliapať bez asistencie dospelého. Šliapaním do pedálov vaše ratolesti roztočia predné koleso trojkolky a ich prvé dobrodružstvo môže začať.

Najlepší kočík trojkolka
Kočík trojkolka

Kočík trojkolka bazár
Klasická trojkolka

Trojkolka elektrická
Kočík trojkolka s farebnou súpravou

Detská trojkolka – aké špeciálne funkcie môže ponúknuť?

Hlavným cieľom výrobcov je zaistiť vám aj vášmu dieťaťu čo najvyšší komfort pri používaní trojkolky, a tak pri výbere môžete naraziť na vybavenie a špeciálne vlastnosti, ktoré majú za úlohu tento cieľ splniť.

  • Vďaka vodiacej tyči budete mať vaše dieťa celý čas neustále pod kontrolou.
  • Rastúce detské trojkolky je možné prispôsobiť veku detí, a tak z nich počas chvíľky nevyrastú.
  • Do úložného priestoru môžete dať všetky potrebné veci a nemusíte už so sebou nosiť tašku.
  • Bezpečnostné pásy zaistia, že vaše dieťa z trojkolky počas jazdy nevypadne.
  • Športová detská trojkolka s nafukovacími kolesami je ideálnym spoločníkom do horšieho terénu.

i

Ak chodíte s dieťaťom radi na večerné prechádzky, tak zvážte kúpu svietiacej trojkolky alebo aspoň nejakých reflexných prvkov, aby ste boli v tme dobre vidieť.

Šlapacie autíčko pre malých vodičov

Na rozdiel od trojkolky sa šlapacie autíčko hodí len pre deti staršie ako 2 roky, ktoré by mali byť schopné ho samy ovládať. Ratolesti šliapu do pedálov a vďaka reťazovému pohonu sa roztáčajú všetky štyri kolesá. Malí vodiči následne detské šlapacie auto ovládajú pomocou volantu, a tak si pripadajú ako skutoční vodiči na ceste.

Ako vybrať správne detské šlapacie auto?

Ak hľadáte ideálne detské šlapacie auto pre vaše ratolesti, tak narazíte na niekoľko základných parametrov, ktoré vám vo vašom výbere pomôžu. Patrí medzi ne napríklad nosnosť alebo celková hmotnosť hračky.

Koľko toho dané šlapacie autíčko unesie?

Každé šlapacie autíčko má jasne danú nosnosť, a tak ju odporúčame dodržiavať, aby nedošlo k poškodeniu hračky alebo zraneniu samotného dieťaťa. Každé je vyrobené z rôznych druhov materiálov, a tak sa ich nosnosť líši. Najodolnejšie šlapacie autíčka v našej ponuke dosahujú nosnosť 100 kg.

Detské šlapacie autíčka už dávno nie sú záležitosťou len pre chlapcov. Vyrábajú sa v mnohých farbách a motívoch, a tak sú vhodné pre všetky dievčatá aj chlapcov.

Ako bude šlapacie autíčko ťažké?

Ďalším dôležitým parametrom, ktorý sa hodí sledovať, ak hľadáte dobré šlapacie autíčko, je hmotnosť. Hmotnosť ide väčšinou ruka v ruke s nosnosťou. Ťažšie šlapadlo pre deti bude mať vyššiu nosnosť a naopak. Pevnejšie materiály, ktorými je napríklad drevo alebo kov, sú väčšinou ťažšie ako krehkejší plast.

Aké špeciálne vlastnosti vám môže šlapacie autíčko ponúknuť navyše?

V dnešnej dobe je trh hračiek široký a šlapacie autíčko nie je výnimkou. Základ je väčšinou podobný, ale líšia sa medzi sebou špeciálnymi vlastnosťami, ktoré majú za úlohu spríjemniť používanie hračky.

  • Nastaviteľné sedlo zaistí, že vášmu dieťaťu vydrží šliapacie auto po celé detstvo.
  • Úložný priestor ponúkne vášmu nezbedníkovi miesto na prevážanie tých najdôležitejších vecí.
  • Príves alebo vlečka na šlapacie autíčka pre deti vykúzli úsmev každému malému záhradníkovi.
  • Volant premení obyčajnú hračku pre malé deti na vozidlo pre veľkých chlapcov a dievčatá.
  • Šliapacie auto s otváracou kapotou umožní dieťaťu nahliadnuť do sveta automechanikov.

Šlapacie autíčko, ktoré vyzerá ako skutočný automobil

Šlapacie autíčko s motívom skutočného automobilu je vhodné pre všetkých skúmavých nezbedníkov, ktorí chcú byť ako rodičia a šoférovať skutočné auto. Na výber je hneď niekoľko druhov a farieb. Ak máte doma napríklad malého pretekára, tak mu určite urobí radosť rýchle šliapacie autíčko s pretekárskymi samolepkami.

Snom každého malého traktoristu je šlapací traktor pre deti

Šliapacie autíčko sa vyrába v mnohých motívoch, jedným z nich je obľúbený šlapací traktor pre deti, vďaka ktorému si vaše dieťa bude pripadať ako skutočný traktorista. Je možné zakúpiť súpravy, v ktorých je napríklad vlečka, príves alebo aj rovno lopata a predná lyžica, pomocou ktorej môže naberať piesok, hlinu alebo napríklad štrk.

Šliapacie auto kovové
Šlapací traktor s vlečkou

Detské retro šliapacie auto
Šlapací traktor s lyžicou a lopatou


Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
Falk Štvorkolka šliapacia Bud Racing zelená
Šliapacia štvorkolka – detská, vhodná od 3 rokov, nosnosť 50 kg, zelená farba
119,11 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: HRAbz16951
Berg Buzzy – BSX žltá
Šliapacia štvorkolka – detská, vhodná od 2 rokov, nosnosť 30 kg, hmotnosť 18,5 kg, žltá farba
118,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz08803
Berg Buddy – príves L čierny
Príves , odporúčaný vek od 2 rokov
114,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz08802
hračky na vonAko zabaviť deti v záhrade Doprajte svojim ratolestiam poriadne vyžitie v záhrade a vytvorte im perfektné zázemie na detské hry aj radovánky. Ak im zaobstaráte detský domček, pieskovisko, hojdačku, alebo dokonca multifunkčné detské ihrisko do záhrady, určite ich na pobyt vonku nebudete musieť...
Vyberáte hračku pre chlapcov v predškolskom veku a strácate sa v záplave všetkých autíčok, stavebníc aj dinosaurov? Potom nahliadnite do nášho sprievodcu, vďaka ktorému získate jasnejšiu predstavu o tom, aká hračka najviac zaujme a rozžiari oči chlapca vo veku od 4 do 5...

Šliapacie štvorkolky

V kategórii Šliapacie štvorkolky máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Šliapacie štvorkolky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné šliapacie štvorkolky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie šliapacie štvorkolky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie šliapacie štvorkolky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii šliapacie štvorkolky recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií