Alza pre firmy

True4kids MagicPen - modré

Zobraziť katalóg
True4kids MagicPen - modré
5 1 hodnotení
Didaktická hračka – edukatívne, pre deti od 3 do 12 rokov, výučba slovíčok, matematiky, logiky a spoločenských vied, rôzne možnosti kreslenia - obťahovanie, dokresľovanie, vyfarbovanie, 30 písaných aj čítaných rozprávok s obrázkami, české riekanky a pesničky a česky hovoriaci sprievodca aplikácií, prepracovaný systém rodičovskej kontroly
Kód:  CH750x2 Produktové číslo:  megicpen blue

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

True4kids MagicPen - modré

True4Kids SmartPark je revolučná aplikácia pre tablet určená pre predškolské a základné vzdelávanie, vďaka ktorej sa deti naučia nielen čítať, písať, kresliť a počítať. K dispozícii je veľké množstvo študijných materiálov, výučbových programov, vzdelávacích hier, audiokníh, detských pesničiek aj interaktívnych kníh. Aplikácia okrem výučby napríklad matematiky, logiky a jazyka pomáha aj s rozvojom výtvarných schopností a detskej kreativity. Vďaka peru True4Kids MagicPen poskytujúcemu okamžitú spätnú odozvu v podobe vibrácií je navyše proces učenia efektívny a zábavný, a tak ide o produkt, ktorý na trhu nemá konkurenciu.


"Vo veku od 4 do 7 rokov sa najviac vytvárajú mozgové spoje, najlepšie sa učia jazyky aj základné riešenia problémov.“

True4Kids SmartPark svojím obsahom pokrýva vek dieťaťa od 3 do 12 rokov.
Napomáha tak nadpriemernému rozvoju dokonca ešte pred týmito kritickými rokmi a súčasne ponúka zábavu aj pre staršie deti.


vypnuté
Dotykové pero MagicPen

Dotykové pero MagicPen

True4Kids MagicPen je pero pre tablet určené na ovládanie aplikácie SmartPark. K dispozícii je v žltom, ružovom a modrom vyhotovení. Pero je vyrobené z príjemného plastu, je dostatočne veľké a napriek tomu ľahké. Vďaka svojim rozmerom deťom výborne padne do ruky.

  • Premyslené usporiadanie prvkov a kvalitné vyhotovenie robí z pera viac než len stylus. Je to na mieru vytvorený všestranný ovládač, podporujúci proces učenia.
  • Perom je možné písať aj kresliť, navyše môže slúžiť ako diaľkové ovládanie pre aplikáciu. Má tiež čarovný ciferník a tlačidlo pre voľbu funkcií.
  • Pero je možné s tabletom jednoducho prepojiť pomocou zvukových vĺn - žiadne nastavovanie ani párovanie.

Aplikácia SmartPark

True4kids SmartPark, aplikácia spolupracujúca s perom True4kids MagicPen, premení váš tablet na zariadenie pre predškolské a základné vzdelávanie! True4Kids SmartPark je určená našim najmenším vo veku 3 až 12 rokov a ponúka aplikácie a knihy, ktoré sa sústredia na výučbu čítania, písania a kreslenia, ako aj na poskytovanie zábavy a ďalšie projekty založené na aktívnej účasti. Aplikácia obsahuje 90+ dvojjazyčných výukových kníh, 6 učebníc písania a 28 pesničiek a riekaniek a niekoľko hier.

vypnuté
SmartPark
  • Aplikácia je ZADARMO na stiahnutie a vyskúšanie s obmedzeným obsahom. Môžete si tak sami overiť ich kvalitu v praxi.
  • Po zakúpení pera MagicPen a aktivácii aplikácie si môžete všetky naše vysoko kvalitné učebnice pre predškolské a základné vzdelávanie a interaktívne knihy s príbehmi stiahnuť bez obmedzenia. Všetko za jednu cenu v jedinej aplikácii.
  • Všetky vzdelávacie materiály sú rozdelené do úrovní, aby ste ich mohli používať na základe veku vašich detí a alebo ich úrovne vývoja.

Rozvoj detskej kreativity aj výučba angličtiny

Hlavná časť aplikácie True4Kids Smart Park tvorí Študijný kútik, v ktorom sa deti naučia jednoduché slovíčka a získajú základné znalosti v mnohých oblastiach. Ďalej aplikácia obsahuje encyklopédiu zvierat s obrázkami a zaujímavosťami, 30 písaných aj čítaných rozprávok, riekanky a pesničky na počúvanie a ďalšie materiály, ktoré deťom pomôžu poznávať svet. Súčasne prináša rôzne možnosti kreslenia - obťahovanie, dokresľovanie a vyfarbovanie. Celý obsah aplikácie je navyše k dispozícii ako v slovenčine, tak v angličtine, takže sa deti už odmala môžu učiť anglicky.

Čítanie (60+ kníh)

Knižnica obsahuje veľa klasických rozprávok, originálnych kníh s príbehmi a kníh o zvieratách a to všetko ako českom, tak v anglickom jazyku. Českú verziu číta herec a moderátor Karel Zima. Niektoré knihy sú navyše interaktívne a počas ich čítania deti riešia jednoduché rébusy, ktorými si pritom trénujú mozog.


Vzdelávanie (17 učebníc)

Sada výučbových materiálov vytvorených profesionálmi v odbore vzdeláva deti v oblasti matematiky a logiky, spoločenského správania, vedy, rozvoja jazykových zručností, umenia a kultúry. Vďaka odstupňovaniu náročnosti sú učebnice vhodné už od predškolského veku až po základné vzdelávanie.


Písanie (6 učebníc)

Výučba písania umožňuje deťom naučiť sa písať písmená, čísla a jednoduché slová už v predškolskom veku. Aplikácia ich vedie a ukazuje im jednotlivé ťahy. Pero pri pretiahnutí zavibruje a dieťa tak rýchlo pochopí kde urobilo chybu.


Počúvanie (28 nahrávok)

Posluchové centrum obsahuje rad známych českých riekaniek a tradičných detských pesničiek, ktoré naspievala speváčka Jana Rychterová. Deti si tak môžu oddýchnuť aj zaskákať pri svojej obľúbenej hudbe.


Kreslenie

V Kreslení môžu deti vytvárať vlastné diela, vyfarbovať omaľovánky alebo sa učiť obrázky obťahováním. Úžasný softvér na kreslenie umožňuje deťom slobodne vyjadriť svoju kreativitu, zatiaľ čo si budú precvičovať zručnosti jemnej motoriky. Deti si môžu svoje výtvory uložiť, aby ich mohli ukázať rodičom. Všetky ich práce je možné nahrať do cloudu na trvalé zachovanie.


Angličtina (13 učebníc + 60 kníh)

Všetky materiály k výučbe angličtiny boli odborne vytvorené skúseným tímom učiteľov a odborníkov na vzdelávanie. Všetky hlasové nahrávky nahovorili rodení hovorcovia anglického jazyka. Naše knihy sú plné interaktívnych prvkov, aby bolo učenie angličtiny pre deti zábavné a jednoduché. Okrem učebníc je možné čítať aj všetky knižky z knižnice v angličtine.


Hry

Aby sa mohli deti občas odreagovať, ponúka True4Kids SmartPark aj niekoľko jednoduchých a zábavných hier. Počas ich hrania však musia deti premýšľať a tak si nevedomky stále precvičujú mozog a získavajú nové vedomosti.


Rodičovská kontrola

Vďaka prepracovanému systému rodičovskej kontroly možno ľahko riadiť akým spôsobom a ako dlho môžu deti aplikáciu používať. Prístup do centra rodičovskej kontroly je chránený dvojciferným matematickým príkladom, aby sa do nastavenia dostal iba rodič. Okrem doby používania aplikácie je možné deťom zostaviť aj denný rozvrh z jednotlivých výučbových materiálov a kontrolovať jeho plnenie.

To všetko v jedinej aplikácii bez nutnosti čokoľvek dokupovať.


Technická špecifikácia

  • Veľkosť pera: 147 mm × 35 mm
  • Hmotnosť: 44 g
  • Farba: modrá

Kľúčové vlastnosti

  • Výučba čítania, písania, kreslenia a angličtiny
  • Multimediálna knižnica obsahujúca vyše 60 náučných kníh a rozprávok a 30 výukových kníh, pesničky, riekanky a hry
  • Všetko za jednu cenu v jedinej aplikácii prepojenej s na mieru navrhnutým ovládacím perom

Obsah balenia

  • 1 × Pero MagicPen
  • 1 × Štítok s kódom pre aktiváciu aplikácie

Kompatibilita

  • Všetky zariadenia Apple iPad s iOS 6.0 a vyšším
  • Všetky zariadenia s operačným systémom Android 4.0 a vyšším
Poznámka:
» Všetky SmartToys

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dokaze mi konecne niekto potvrdit ci sa tento produkt vyraba/predava aj v slov.verzii? V casti o vyuke AJ je zmienka o slovencine, v casti o citani je zase spomenuta cestina a cesky herec.. Cele je to zvlastne a nemam istotu. Vela sk eshopov pouziva cesky popis produktu, vsade len ceske ukazkove videa, ceske recenzie, v popisoch je mix slovencina cestina anglictina, atd.

Dobry den! Prosim Vas, je toto peroTrue4kids MagicPen pre iPad / Android - modré aj v slovenskom jazyku? V popise je napisane, ze: Všetok obsah aplikácie je navyše k dispozícii ako v slovenčine, tak v angličtine.Slovenskú verziu číta herec a moderátor Karel Zima. Za informaciu a radu vam dakujem

Dobrý den, chci se zeptat bude nám fungovat tužka na tablet od LG.

Dobrý den chci se zeptat na true4kids magicke pero jestli by bylo možne pro android?

Dobrý den, koupil jsem u vás tento produkt MagicPen https://www.alza.cz/hracky/magicpen-pro-ipad-modre-d3837428.htm?catid=18858070 Nešlo mi to nainstalovat z Apple storu i když jsem dodržel veškerý postup. Byl jsem i v servisu Appel pro IPady a nevědí si s tím rady, objeví se tam stahuji 0procent a nic se neděje. Potřeboval bych to nutně dneska zprovoznit, je to dárek mému synovi nebo to vrátit. Máte nějaký návod, jak to nainstalovat nebo to udělat, když vám to někam přivezu? Potebuji to dnes, kdyžtak mi zavolejte na mobil. Moc děkuji. MArtin Pňovský

Diskusia a poradňa k True4kids MagicPen - modré
Príslušenstvo pre True4kids MagicPen - modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si True4kids MagicPen - modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte True4kids MagicPen - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte True4kids MagicPen - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: True4kids MagicPen - kék.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií