Truhla plná hračiek „Sophie“

Zobraziť katalóg
Truhla plná hračiek „Sophie“
Tematická sada hračiek – súprava obsahuje sadu žriebäťa a koňa so šteniatkom a doplnkami Schleich, látkovú čelenku do vlasov s motívom Barbie, hrnček Lumpin, súpravu dvojitého náhrdelníka a náramku, jednorožca Rajana, plyšového jednorožca na maznanie, tkáčsky stav so 4 klbkami vlnenej priadze a vlasový make-up Crazy Chic, truhla slúži ako úložný box, pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAkc03583 Produktové číslo:  8591864601769 Stránky výrobcu
Truhla plná hračiek „Sophie“ Predaj skončil

Truhla plná hračiek „Sophie“

Balíček je vhodný pre všetky deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú. Truhla plná hračiek„Sophie“ jetematicky zameraná na záujmy dievčatiek. Ponúka sadužriebäťa a koňa so šteniatkom a doplnkami od firmy Schleich, látkovú čelenku do vlasov s motívom Barbie, hrnček Lumpin, súpravu dvojitého náhrdelníka a náramku s drevenými srdiečkami a kvietkami, jednorožca Rajana, plyšového jednorožca na maznanie, tkáčsky stav so 4 klbkami vlnenej priadze a vlasový make-up Crazy CHIC. Truhla plná hračiek „Sophie“ podporuje rozvoj kreatívnej osobnosti, zmysel pre estetično, fantáziu i psychomotorické schopnosti.

Kľúčové vlastnosti tematickej sady Truhla plná hračiek „Sophie“

  • Obsahom balenia je celé spektrum zábavy pre deti od 3 rokov
  • Truhla plná hračiek „Sophie“ rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i fantáziu
  • Obsahuje kúzelnú sadu s koníkmi a jednorožcom od Schleich, módne a skrášľovacie doplnky, tvorivé sady aj plyšáka na maznanie
  • Hrnček s motívom plyšového zvieratka Lumpin môžete vkladať do mikrovlnky aj do umývačky.
  • Truhla plná hračiek „Sophie“ je zameraná na záujmy dievčat

Truhla plná hračiek „Sophie“ obsahuje celé spektrum zábavy

Jednotlivé prvky veľkej zábavnej truhlice plnej hračiek sú skombinované tak, aby vytvorili možnosti tej najlepšej zábavy pre všetky deti. Nechýba zaspávač, herná a kreatívna kolekcia, módne a skrášľovacie doplnky alebo skvelý hrnček s motívom plyšového zvieratka Lumpin, ktorý je ľahučký a krásne sedí do detskej ruky. Jeho potlač je veľmi odolná voči oderu a to aj pri častom umývaní v umývačke. Hrnček Lumpin z Truhly plnej hračiek môžete vkladať aj do mikrovlnky. V balení nájdete aj sadu samolepiek, ktorými si deti môžu truhlu vyzdobiť podľa svojej fantázie, všetko do nej po hracom mejdane opäť zložiť a ľahko uskladniť.

Figúrky Schleich sú mimoriadne detailné a láskyplne maľované

Jednorožec Rajana od značky Schleich jejedným zo šiestich trblietavých žriebät, ktoré žijú spoločne v krásnych, kúzelných kvetinových poliach Bayala. Krásna ručne maľovaná figúrka rozprávkového žriebäťa s roztomilým tetovaním a ružovo sfarbenou hrivou a chvostom nadchne každé dievčatko.

Hračky podporujúce rozvoj kreativity, jemnej motoriky i fantázie

Tvorivým slečnám ponúka tematická sada hračiek „Sophie“ tkáčsky stav od značky Woody, ktorý je skvelý k rozvoju jemnej motoriky, ale aj fantázie a kreativity. Na stav sa najskôr vypnú vlnené vlákna, ktoré sa následne pomocou dvoch člnkov s namotanou vlnou prevliekajú dovtedy, kým nevznikne kompletná dečka. Priložená 4 klbka vlnenej priadze môžu malé tkádlenky doplniť ďalšími farbami a tvoriť nekonečné množstvo jedinečných výrobkov. Pre dievčatá, ktoré majú rady originálne účesy, je určená sada vlasového make-upuCrazy CHIC. Jej súčasťou je kadernícky prútik, s ktorým bude vytvorenie trendy farebných účesov ľahké. Jednoducho vložtepráškové tablety do držiaka, preneste na vlasy a vytvorte si nielen nádherné farebné odtiene, ale aj dúhu vo vlasoch. S Truhlou plnou hračiek od SES sa nikto nudiť nebude.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Typ
Klasický Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Typ

Typ
Klasický Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: Truhla plná hračet pro holky 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Truhla plná hraček „Sophie“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kiste voller Spielzeug "Sophie". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kiste voller Spielzeug "Sophie". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Láda tele játékokkal "Sophie".
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií