Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tuba – Lastúry

Zobraziť katalóg
Tuba – Lastúry
Didaktická hračka – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa4964 Produktové číslo:  95866688806

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tuba – Lastúry

Dnešné moderné hračky okrem zábavnej funkcie čoraz častejšie plnia tiež funkciu edukatívnu. A presne takú funkciu plní tiež Safari Toobs – herná tuba, ktorá obsahuje nádhernú kolekciu tematických detailne navrhnutých a ručne maľovaných figúrok. 

Figúrky môžete použiť pre voľnú hru podľa vašej predstavivosti, alebo si vytvoriť najrôznejšie prostredie, od ktorých je možné figúrky zasadiť. Stačí použiť misu s pieskom, pár kameňov alebo napríklad kúsok dreva či trs trávy a vytvoriť nádherné reálne scény, do ktorých figúrky perfektne zapadnú. 

Praktická tuba, ktorá slúži ako pomerne nezvyčajné balenie pre obdobný typ hračiek, sa dá používať opakovane, vďaka čomu môže slúžiť pre uschovanie patričných typov figúrok a vy tak budete mať vo svojej kolekcii dokonalý poriadok. 

Hlavné prednosti:

  • Pestré motívy a tematické zameranie
  • Každá figúrka je detailne navrhnutá a ručne maľovaná
  • Balenie sa dá používať opakovane
  • Safari Toobs je ekologický výrobok

Tuba Lastúry obsahuje osem modelov mušlí a lastúr. Ručne maľované a do detailov vyvedené modely umožňujú deťom skúmať jednotlivé druhy ulít. Spolu s misou piesku potom doma ľahko vykúzlite morskú pláž. Názvy lastúr v angličtine nájdete zvyčajne na spodnej strane modelu.

Motív:
Lastúry

Rozmer tuby:
5 × 5 × 33 cm

Veľkosť figúrok:
4 – 7,5 cm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tuba – Lastúry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tuba - Lastury.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií