AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tuba – Parný vlak

Zobraziť katalóg
Tuba – Parný vlak
Didaktická hračka – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa4968 Produktové číslo:  95866687502

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tuba – Parný vlak

Dnešné moderné hračky okrem zábavnej funkcie čoraz častejšie plnia aj funkciu edukatívnu. A presne takú funkciu plní Safari Toobs – herná tuba, ktorá obsahuje nádhernú kolekciu tematických detailne navrhnutých a ručne maľovaných figúrok.

Figúrky môžete použiť na voľnú hru podľa vašej predstavivosti, alebo si vytvoriť najrôznejšie prostredia, do ktorých je možné figúrky zasadiť. Stačí použiť misu s pieskom, pár kameňov alebo napríklad kúsok dreva či trs trávy a vytvoriť nádherné reálne scény, do ktorých figúrky perfektne zapadnú.

Praktická tuba, ktorá slúži ako pomerne nezvyčajné balenie pre obdobný typ hračiek, sa dá používať opakovane, vďaka čomu môže slúžiť na uschovanie patričných typov figúrok a vy tak budete mať vo svojej kolekcii dokonalý poriadok.

Hlavné prednosti:

  • Pestré motívy a tematické zameranie
  • Každá figúrka je detailne navrhnutá a ručne maľovaná
  • Balenie sa dá používať opakovane
  • Safari Toobs je ekologický výrobok

Tuba obsahuje vodnú vežu (Water Tower), vagón na prevážanie klád (Log Car), parnú lokomotívu (Steam Engine), dva nákladné vozy (Cargo Car), vagón na uhlie (Coal Car), vlakovú stanicu (Passenger Station), dva osobné vagóny (Passenger Car) a jedálenský vozeň (Caboose).

Motív:
Parný vlak

Rozmer tuby:
5 × 5 × 33 cm

Veľkosť figúrok:
4 – 7,5 cm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tuba – Parný vlak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tuba - Parní vlak.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií