Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

UBTECH Jimu Tankbot

Zobraziť katalóg
UBTECH Jimu Tankbot
5 1 hodnotení
Robot – interaktívna stavebnica, zloženie do troch rôznych robotov, 190 súčiastok, možnosť zloženia bez akéhokoľvek náradia, 6 servomotorov, batéria 1200mAh, Bluetooth 3.0/4.0 BLE + EDR, kompatibilita s iOS 7.0/Android 4.0.3 a vyšším
Kód:  UBJMK1d Produktové číslo:  JR0603

UBTECH Jimu Tankbot

Jedinečná hračka pre vaše deti

Tankbot je inteligentná robotická stavebnica, ktorá inteligenciou prekoná aj váš smartfón. Obsahuje celkom 190 súčiastok a umožňuje z nich zložiť robota bez použitia akéhokoľvek náradia. Pomocou integrovaného Bluetooth ho ľahko spojíte s aplikáciou vo vašom telefóne, kde mu môžete jednoducho programovať pohyby. Tankbot sa tak stane jedinečnou hračkou a zábava s ním skrátka nekončí.

UBTECH Jimu Tankbot
 

UBTECH Jimu Tankbot
 

Kľúčové vlastnosti robota UBTECH Jimu Tankbot

  • Interaktívna stavebnica
  • 190 súčiastok
  • Možnosť zloženia bez akéhokoľvek náradia
  • Batéria 1 200 mAh
  • 6 servomotorov
  • Konektivita Bluetooth 3.0/4.0 BLE + EDR
  • Ovládanie cez telefón (Android, iOS)

Interaktívne hranie a pohyby s robotom UBTECH Jimu Tankbot

Tankbot je vybavený šesticou výkonných servomotorov, ktoré mu dodávajú živý a plynulý pohyb. Ďalej disponuje infračerveným senzorom, ktorý je schopný rozoznávať okolie a reagovať naň. Je tak napríklad schopný obísť prekážku alebo prevážať veci medzi robotickými rukami. Robot je pomocou Bluetooth technológie pripravený na úlohy, ktoré mu zadáte v aplikácii svojho smartfónu. Úlohy riaďte interaktívne za seba a robot ich bude jednu po druhej vykonávať.

UBTECH Jimu Tankbot
 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu Tankbot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu Tankbot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu Tankbot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UBTECH Jim Tankbot.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií