Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Wader Middle Truck sklápač žltý

Zobraziť katalóg
Wader Middle Truck sklápač žltý
Auto 38cm, plastové
Kód:  HRAif3377 Produktové číslo:  5900694321212 Stránky výrobcu
Wader Middle Truck sklápač žltý Predaj skončil

Wader Middle Truck sklápač žltý

Toto žluté auto Wader Middle Truck nadchne každého chlapečka, který si rád hraje s auty. Sklápěč má plně funkční sklápěčku, takže do nákladového prostoru lze nakládat různý materiál, třeba písek nebo hlínu. Sklápěčka má i pojistku proti samovolnému vysypání nákladu, takže převážení na stavbu už vůbec nic nebrání! Auto je vyrobeno z kvalitního materiálu, který zaručuje odolnost hračky. Nezávadnost a bezpečnost použitých plastů je samozřejmostí. Auto má praktické madlo, takže jej snadno donesete třeba na pískoviště.

Klíčové vlastnosti auta Wader Middle Truck - žlutý sklápěč

  • Středně velké plastové auto od značky Wader
  • Nákladní auto má funkční sklápěčku a pojistku proti samovolnému vysypání nákladu
  • Praktické madlo pro snadné přenášení
  • Bezpečné a zdravotně nezávadné plasty
  • Vhodné pro děti od 12 měsíců
  • Baleno v krabici

Velikost:
38 cm

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
38 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
38 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky tatrovky a technické stroje

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wader Middle Truck sklápěč žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mitte Wader Kipper gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mitte Wader Kipper gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wader Middle Truck Billenős Teherautó sárga.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií