Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

WinX - Butterflix Bloom

Zobraziť katalóg
WinX - Butterflix Bloom
Bábika odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa5675a Produktové číslo:  ASRT4897056841673

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WinX - Butterflix Bloom

Nechaj sa oslniť nadpozemskou krásou víl z populárneho seriálu Winx. Víly z partie Winx sú nerozlučné kamarátky, ktoré sa snažia šíriť pozitívnu energiu a dobro. Často ale bývajú ich úmysly narušované zlom a nenávisťou, napríklad v podobe čarodejníc Trix. Víly Winx však ako stelesnené dobro bojujú pomocou svojich pozitívnych vlastností a kladných stránok do posledného dychu. Podarí sa im ubrániť sa zákernému svetu plnému zla?

Bloom

Bloom je víla Dračieho ohňa a princezná Sparxu (Domina). Má schopnosť vycítiť nebezpečenstvo, je veľmi bystrá, pri stretnutí s akoukoľvek prekážkou používa okrem sily tiež mozog a taktiku. Vďaka tomu s prehľadom zvláda aj najnebezpečnejšie situácie. Bloom je veľmi odhodlaná a vnútorne silná víla, ktoré nezáleží na tom, čo si o nej druhí myslia, pretože vie, že dôležitejšie než pekná tvár je to, čo máme vo vnútri seba. Je tiež veselá a neustále okolo seba šíri dobrú náladu, vďaka čomu je v kolektíve veľmi obľúbená. Bábika bloom má nádherná trblietavá krídla, jej šaty aj topánky sú farebne zladené v nádherných farebných kombináciách.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WinX - Butterflix Bloom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WinX: Butterflix Bloom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WinX - Butterflix Bloom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WinX - Butterflix Bloom. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WinX: Butterflix Bloom.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií