Wonder Workshop Xylofon

Zobraziť katalóg
Wonder Workshop Xylofon
Príslušenstvo pre robot – dash, robot nie je súčasťou balenia
Kód:  HRAjd1548 Produktové číslo:  857793005022

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wonder Workshop Xylofon

Máte doma robota Wonder Workshop Dash? Objavte jeho ďalšie možnosti rozšírenia a kúpte mu Xylofon Dash. S týmto doplnkom si môžete zahrať niektoré prednastavené pesničky alebo napríklad skladať svoje vlastné melódie. Robot je ľahko programovateľný priamo zo smartphonu s operačným systémom iOS alebo Android. Svoj smartfón môžete využívať ako diaľkový ovládač svojho robota. Výrobok je z veľmi kvalitného a odolného plastu, vydrží aj trochu drsnejšie zaobchádzanie. Samozrejmosťou je jeho zdravotná nezávadnosť. Deti určite zaujme na prvý pohľad svojou farebnosťou. Wonder Workshop Xylofon Dash je doplnok robota, robot nie je súčasťou balenia a je potrebné ho dokúpiť zvlášť.

Kľúčové vlastnosti Wonder Workshop Xylofon Dash

  • Xylofon Dash ako doplnok k robotovi Wonder Workshop
  • Programovateľný priamo zo smartphonu s operačným systémom iOS alebo Android
  • Hrá prednastavené pesničky
  • Môžete skladať aj svoje vlastné skladby
  • Robot nie je súčasťou balenia
  • Z kvalitného nezávadného materiálu

Spustenie Wonder Workshop Xylofon Dash

Wonder Workshop Xylofon Dash je veľmi jednoduché sprevádzkovať. Stačí vybrať z krabičky a pomocou spojovacích krúžkov pripevniť k robotovi. Na ľavú stranu robota pripevnite paličku opäť spojovacím krúžkom. Potom môžete spustiť aplikáciu, ktorá vás už navedie nastavením a prípadným naladením robota. Teraz už nič nebráni v hraní.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wonder Workshop Xylofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wonder Workshop Xylofon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wonder Workshop Xylofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wonder Workshop Xylofon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wonder Workshop Xilofon.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií