AP+ nový vizuál PET

WowWee Chippy

Zobraziť katalóg
WowWee Chippy
Interaktívna hračka – na batérie, zábavné herné režimy, reaguje na dotyk
Kód:  HRAif6028 Produktové číslo:  8590756956246 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WowWee Chippy

Roztomilého robotického psíka Chippy si na prvý pohľad obľúbia všetky malé deti. Môžu ho ovládať buď dotykom, alebo diaľkovým ovládačom. Ten stačí namieriť na IR senzor umiestnený na vrchole hlavy šteniatka – WowWee Chippy tak začnete ovládať, alebo môžete aktivovať zábavné herné režimy, ako je napríklad hľadanie, voľný pohyb, alebo aj spev, či tanec. Okrem toho existujú 3 spôsoby, ako sa so psíkom hrať. Ak chcete, aby začalo šteňa ňuchať, oblizovať a štekať, kliknite na jeho ňufák raz. Ak kliknete dvakrát, kýchne a dá vám bozk! A keď ňufáčik na 2 sekundy zakryjete, bude vystrašené a kým opäť nebude vidieť, bude kňučať. Na napájanie šteniatka sú potrebné štyri 1,5 V batérie typu AAA, na napájanie ovládača jedna 3 V batéria typu CR 2032. Batérie nie sú obsahom balenia, ale v balení okrem robotického interaktívneho psíka WowWee Chippy nájdete diaľkový ovládač a používateľský manuál, ktorý obsahuje návod na tzv. „Tajné ovládanie".

Kľúčové vlastnosti robotického psíka WowWee Chippy

  • 2 spôsoby ovládania – diaľkovým ovládačom, dotykom
  • 3 spôsoby hry – kliknite na ňufák raz, dvakrát, alebo ho zakryte
  • Zábavné herné režimy – voľný pohyb, stráženie, tanec, spev
  • Dve súpravy kolies pre otáčanie sa na mieste
  • Veľkosť 22 cm
  • Odporúčaný vek od 5 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WowWee Chippy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WowWee Chippy (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WowWee Chippy (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WowWee Chippy (NOSNÁ POLOŽKA). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WowWee Chippy.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií