Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Stellar Blade Stellar Blade

Zombicide: Wulfsburg

Zobraziť katalóg
Zombicide: Wulfsburg
Rozšírenie spoločenskej hry pre 1–6 hráčov, vhodné od 14 rokov, minimálne na 60 min hrania, je nutné vlastniť pôvodnú hru, česká lokalizácia
Kód:  HRAif10504 Produktové číslo:  8594054918388

Zombicide: Wulfsburg

Pre hráčov kooperatívnej doskovej hry Zombicide: Čierny mor pripravilo nakladateľstvo Blackfire českú verziu najnovšieho rozšírenia Zombicide: Wulfsburg. Ďalšia hodina vzrušujúceho lovu nemŕtvych dodá základnému baleniu hry novú šťavu. Ako už názov napovedá, proti hráčom nestoja obyčajné zombie, ale nemŕtvi vlci, ktorí zamorili mesto. V 10 nových misiách máte šancu Wulfsburg oslobodiť a zlikvidovať nákazu. Využijete ju naplno? Ovládať môžete 4 nové postavy preživších, ktorí tak doplnia pôvodnú hru na rovných 10 hrdinov.  

Čo zažijete s rozšírením hry Zombicide: Wulfsburg

  • Veľa ďalších možností pre základnú hru Zombicide
  • Rozšírenie prináša príbeh mesta Wulfsburg a s ním 10 nových misií
  • Noví hrdinovia a monštrá, nové vybavenie
  • Na mape môžete zostreľovať zombie z veže
  • Detailne vyhotovené figúrky poskytujú intenzívny zážitok z hry
  • Hra je určená pre 1 – 6 hráčov
  • Doba hry Zombicide: Wulfsburg je cca 60 min
  • Odporúčaný vek od 14 rokov

Rozšírenie Zombicide: Wulfsburg prináša viac než len nové misie

Nové rozšírenie zo sveta Zombicide nie je len o púhych misiách navyše. Príbeh aj pravidlá sú mierne upravené a hra tak dostáva nový rozmer. Nechýba ani množstvo nového vybavenia, na ktorého nedostatok trpí základná verzia hry. S figúrkami hrdinov a monštier si návrhár vyhral, sú detailné a poskytujú intenzívny zážitok z hry. Nové mapové diely predstavujú vežu, ktorou sa budete prebíjať až na vrchol mesta Wulfsburg. Do hry Zombicide: Wulfsburg je tak pridaný zaujímavý 3D efekt, vďaka ktorému môžete zostreliť zombie stojace nielen vedľa vás, ale aj napr. pod vami. 

Obsah balenia:
4 figúrky preživších + ich ID karty
21 figúrok zombie vlkov
1 monštrum vlk
2 obojstranné mapové diely
4 plastové dosky pre preživších
4 farebné podstavce pre preživších
32 značiek (tagov)
22 kariet vybavenia
8 kariet zombií


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Typ produktu
Dosková hra Hotovo!
Hrateľnosť
Rozšírenie (vyžaduje základnú hru) Hotovo!
Obsah balenia
Figúrky, Hracia doska, Karty Hotovo!
Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Dosková hra Hotovo!

Základné

Hrateľnosť
Rozšírenie (vyžaduje základnú hru) Hotovo!
Obsah balenia
Figúrky, Hracia doska, Karty Hotovo!
Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
6 Hotovo!
Dĺžka hry
60 min Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština Hotovo!

Žánre a herné mechaniky

Žáner
Strategická Hotovo!
Subžáner (téma)
Fantasy Hotovo!
Herné mechaniky
Kooperácia Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky fantasy stolové hry
» Všetky kooperatívne hry na tímovú spoluprácu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Počítačové hry na vašom stole (TÉMA)

Segment stolových hier sa už po niekoľkýkrát nadychuje k veľkej ofenzíve do našich domovov a na rozdiel od minulých rokov má teraz v rukáve niekoľko tromfov, vďaka ktorým si doskové hry do svojich príbytkov sami pozvete. Presvedčiť by vás totiž mali exkluzívne licencie popkultúrnych a počítačových predlôh, ktoré vám umožnia prežiť slávne dobrodružstvo podľa vlastného mustru. Dnes sa zameriame na projekty spojené s osudom digitálnych svetov a pridáme aj niekoľko tipov.

Světlonoš (RECENZIA) – Za iskričkou nádeje

Fantázia tvorcov stolových hier sa nezastaví pred ničím, takže sa môžeme tešiť na pravidelný prísun zaujímavých titulov, ktoré nás môžu donekonečna prekvapovať. Tak ako dnes recenzovaný projekt Světlonoš, v ktorom tvorcovia vsadili na osvedčený recept tvorby družiny a hádzania kockami, ktorý zabalili do nádhernej pochmúrnej čiernobielej grafiky. Ako sa hra od Cédrica Chaboussita hrá, sa dozviete v našej recenzii.

Zombicide: Druhá edícia (RECENZIA) – Hlad je sviňa

Na trhu sa nenájde veľa stolových hier s epickým priebehom, do ktorých by mohli naskočiť aj doskovkoví zelenáči a užiť si ich. Jednu z výnimiek predstavujú tituly z rodiny Zombicide, pri ktorých základné pravidlá pochopíte behom pár kôl a v tíme so skúsenejším hráčom si boj proti zombíkom vychutná každý. Po fantasy odnoži Čierny mor a niekoľkých prídavkoch s vlkolakmi a orkami sa vracia späť moderná verzia, teraz s upravenými mechanikami v druhej edícii. Ako sa tento masaker nemŕtvych hrá, sa dočítate v našej recenzii.

Zóna: Tajemství Černobylu (RECENZIA) – Radiácii navzdory

Máloktorá katastrofa modernej histórie vzbudzuje v ľuďoch takú predstavivosť a zvedavosť ako výbuch černobyľskej elektrárne. Dodnes z neho ťaží inšpiráciu nejeden postapokalyptický román východných autorov alebo filmoví tvorcovia. Na suchu nezostávajú ani počítačoví hráči, predovšetkým vďaka akčnej FPS S.T.A.L.K.E.R., ktorého druhý diel sa práve pripravuje. Práve naň v mnohom nadväzuje stolová hra Zóna: Tajemství Černobylu, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Príslušenstvo pre Zombicide: Wulfsburg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zombicide: Wulfsburg.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií