Zoomer Interaktivny dalmatin

Zobraziť katalóg
Zoomer Interaktivny dalmatin
4,3 7 hodnotení
Robot – komunikuje s pánom pomocou zvukov, pohybov a digitálnych očí, počúva povely v českom jazyku, vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAjd0081 Produktové číslo:  778988710722

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zoomer Interaktivny dalmatin

Interaktívny robotický psík dalmatín poteší každého malého technika. Vďaka zabudovaným senzorom reaguje na dotyk, veselo šteká a svietia mu oči, ktorými presne sleduje pohyby svojho pána. Pes Zoomer interaktívny dalmatín rozumie povelom v českom jazyku, a tiež trom ďalším cudzím jazykom. Výrobca nezabudol ani na "psie kusy", ktorých dalmatín Zoomer ovláda dvakrát toľko než jeho predchádzajúca "šteniatkovská" verzia. Naučit ho navyše môžete ešte viac zábavných kúskov a predviesť sa pred kamarátmi. Dalmatín Zoomer je určený deťom už od 5 rokov a hodí sa pre chlapcov aj dievčatá. 

Hlavné vlastnosti interaktívneho psíka Zoomer Dalmatin

  • Pes je veľmi prepracovaný, reaguje na podnety
  • Dalmatín Zoomer rozumie povelom, šteká a svietia mu oči
  • Vhodné pre deti od 5 rokov
  • Prevádzka na nabíjaciu batériu, nabíjací kábel je súčasťou balenia
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, muže se pes naučit 50 povelu? Jestli je to vězte 2.0, tak by měl mít flekate uši a měl by ro umět.

Dobrý den, jak dlouho vydrží dalmatin nabitý? děkuji za odpověď. Novakova

Dobrý den. Syn asi vyhodil manuál, je možné někde sehnat nový?

Alzo, po přečteních všech diskuzí ohledně tohoto pejska, je vidět, že vaší tzv. "alza experti" si vůbec nedají práci zákazníkům dávat kvalifikovanou odpověď. Viz. hned první dotaz jak dlouho vydrží nabitý. Na webu i v návodu samozřejmě tento údaj je. Pak rozšířená diskuze ohledně verze pejska, kde i mě jste odpovídali, že ho můžu reklamovat, protože deklarujete verzi 2.0, ale všechny znaky působí jako verze 1.0. Tak jsem napsal výrobci a i pro ostatní zájemce přeposílám: Dobry den, Radi by sme Vas informovali, ze Zoomer dog, ktory sa predava v Ceskej republiky ma vyzor ako 1.0, ale program je nainstalovany vnutri produktu ako 2.0 to znamena ze by mal zahrnat vsetky triky.Podla instrukcneho materialu by sa Vam malo podarit vsetky triky odblokovat. Dostal jsem český seznam triků a je jich 30, některé se liší od anglické verze co je na netu.

DD,Ako dlho sa zoomer prvýkrát nabíja? Nas je na kabli uz pomaly cely den a stale nic červene svetlo a nefunguje ak sa odpojí.pritom fungoval hned ako sme ho otvorili

Tento pes byl vanocni darek,bohuzel uvadite zakazniky v omyl. Toto neni verze 2.0. Vzhled plastu je z verze 1 (verze 2 ma flekate usi a srdicka na tele) Nabijeni je ale z verze 2,protoze ma led kontrolku nabijeni. Krabice je podle verze 1,i kdyz na zadni strane je napis 2x vice triku,tak obrazky jsou z verze 1. Verze 2 ma napis 2x vice triku i na predni strane. Elektronika a prikazy jsou verze 1. Kdyz se podrzi hlava na 3 sekundy,pes se omraci a posloucha prikazy,aniz by se musela pokazde mackat hlava,kdez to verze 2 se prepne do trikoveho modu,kde umi tajne triky. Seda krabice primo uvadi DOG 1.0 Jak se k tomu Alza postavi??

Dobrý den proč u vás stojí 2700 a to ještě po slevě když všude jinde například hračkárna Pompo nebo dracek a o internetových obchodech ani nemluvím stojí všude 2000kc Jak je tohle možné?? Ještě před pár dny jste dokonce prodávali za 3500kc

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi psem, který má celé černé uši a tím co je má flekaté bíločerné? jedná se o zoomer 2.0 i když má černé celé uši nebo to je starší typ? je možnost výběru psa? děkuji

Dobry den,opravdu reaguje na ceske povely? Dle videi a original navodu lze prepnout jen na 3 cizi jazyky,dekuji za odpoved.

[email protected]

12
Diskusia a poradňa k Zoomer Interaktivny dalmatin
Príslušenstvo pre Zoomer Interaktivny dalmatin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zoomer Interaktivní dalmatin.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií