Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zuru - vodné balóniky s baseballovou pálkou

Zobraziť katalóg
Zuru - vodné balóniky s baseballovou pálkou
5 1 hodnotení
Balóny - 3 × Zuru Bunch O balloons, 1 × baseballová pálka, od 6 rokov
Kód:  HRAif2748 Produktové číslo:  6946441303918 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zuru - vodné balóniky s baseballovou pálkou Predaj skončil

Zuru - vodné balóniky s baseballovou pálkou

Pravá zábava na teplé dni práve začína. Zažite neopakovateľnú vodnú bitku, na ktorú Vaše deti nezabudnú. Vodné bomby, sú detské nafukovacie balóniky, ktoré sa po naplnení vodou stávajú muníciou pre osviežujúcu mokrú bitku v lete, osviežujúcou zábavou na detskom popoludní, veselou pomôckou pri súťažiach a hrách. Stačí pripojiť k záhradnej hadici alebo kohútiku a počas 1 minúty vytvoríte 100 balónikových bômb. Užite si veľa letnej zábavy s balónikmi Zuru. Sada obsahuje 3 × Zuru Bunch O ballons rôznych farieb a 1 × plastovú baseballovú pálku s veľkosťou 55 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • Samozaväzovacie balóniky
  • 3 × zväzok balónikov (celkom 105 vodných balónikov)
  • Baseballová pálka o veľkosti 55 cm
  • Vhodné pre deti od 6 rokov
 
Poznámka:
» Všetky vodné pištole

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zuru - vodné balóniky s baseballovou pálkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zuru - vodní balónky s baseballovou pálkou . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zuru - Wasserbomben mit Baseballschläger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zuru - Wasserbomben mit Baseballschläger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zuru - vízi léggömbök baseballütővel.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií