Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zvieratko na povrázku Žirafa & Slon

Zobraziť katalóg
Zvieratko na povrázku Žirafa & Slon
Kolotoč nad postieľku 2 ks, odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  BR090 Produktové číslo:  8594166097285
Zvieratko na povrázku Žirafa & Slon Predaj skončil

Zvieratko na povrázku Žirafa & Slon

Tahací hračky malé děti naprosto zbožňují, rozhodně by tak neměly chybět v hrací výbavě žádného batolete. V této sadě najdete hned dvě kvalitně zpracované tahací hračky, a to žirafu a slona. Hračky nabízí velmi poutavý a veselý design, díky němuž si je každé dítě oblíbí. Zvířátka jsou umístěna na čtyřech otočných kolečkách, takže se s nimi velmi snadno manipuluje. Vyrobeny jsou z kvalitního a odolného dřeva a vaše ratolest si je může užívat jak doma, tak venku.

Parametry a specifikace:

Materiál:
Dřevo

Obsah balení:
1x tahací hračka – slon
1x tahací hračka – žirafa

Rozměry:
Žirafa: 9 x 12 cm
Slon: 12,5 x 9 cm
Délka šňůry: 19 cm

Doporučený věk:
Od 2 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zvířátko na provázku Žirafa & Slon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Urlaub mit Hund an einer Schnur Giraffe & Elefant. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Urlaub mit Hund an einer Schnur Giraffe & Elefant. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zvířátko na provázku Žirafa & Slon.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií