Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

HTC Desire 601 (Zara) White

Zobraziť katalóg
HTC Desire 601 (Zara) White
4,6 5 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "960x540, Qualcomm Snapdragon 400 Dual-Core 1,4 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, LTE, micro USB, Android 4.1.2
Kód:  RQ130f2 Produktové číslo:  315n

HTC Desire 601 (Zara) White

Nechajte sa milo prekvapiť množstvom zábavných i praktických funkcií a dostupnou cenou nového mobilného telefónu HTC Desire. Prepracovaný a funkciami nabitý fotoaparát dokáže rozpohybovať vaše fotografie, vďaka podpore super rýchleho pripojenia LTE budú dáta do iz telefónu doslova svišťať, multimédiá vrátane filmov či hudby si naplno vychutnáte na jemnom displeji vrátane dokonalého zvukového sprievodu dvoch stereoreproduktory umiestnených na prednej strane.

O rýchly chod systému Google Android s nadstavbou HTC Sense sa postará dvojjadrový procesor od Qualcommu, Doplňovaný celým 1 GB pamäte RAM. V kombinácii s vysokým rozlíšením displeja a rýchlym zdieľaním fotografií, či streamovaním videí sa tak z HTC Desire 601 stáva doslova multimediálne centrum vo vašej dlani. K dokonalému zážitku navyše prispieva zabudovaný zosilňovač s funkciou HTC BoomSound, Ktorý zvyšuje maximálnu hlasitosť a zlepšuje kvalitu výstupu na úroveň u mobilných telefónov nevídanú.

S telefónom HTC Desire 601 budete stále v obraze. Priamo na domovskej obrazovke budete mať prehľad o najnovších aktivitách a príspevkoch na vašich obľúbených blogoch, fórach či správach. Tiež aplikácie pre nahrávanie videí a fotografovanie vylepšená funkciou HTC Zoe dokáže divy. Pomocou séria fotografií napríklad dokáže rozpohybovať fotografie či vytvárať 30 sekundové mini klipy, Ku ktorým si bez dodatočného inštaláciu aplikácií pridáte aj hudobný sprievod.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
130 g Hotovo!
Výška
134,5 mm (13,45 cm) Hotovo!
Šírka
66,7 mm (6,67 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,88 mm (0,99 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Že čo znamená keď je tovar použitý a koľko bol používaný a je niako poškodený ?

Diskusia a poradňa k HTC Desire 601 (Zara) White
Príslušenstvo pre HTC Desire 601 (Zara) White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire 601 (Zara) White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Desire 601 (Zara) White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Desire 601 (Zara) White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Desire 601 (Zara) White.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií