Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

HTC Desire 828

Zobraziť katalóg
HTC Desire 828
Mobilný telefón 5.5 "IPS 1920 × 1080, procesor Octu core, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, MicroSDHC až 2TB, fotoaparát 13Mpx, optická stabilizácia, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, batérie 2800mAh, Android 6.0
Kód:  HT1828a1ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC Desire 828

vlastnosti telefónu

157,7 mm

vypnuté
HTC Desire 828 Dark Grey

78,89 mm

vypnuté
HTC Desire 828 Dark Grey

7,99 mm

Hmotnosť telefónu: 148 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

operačný systém

Výdrž baterie

2 840 mAh

kapacita batérie

MicroSim

nanosím

typ SIM karty

Rozměry

157,7 × 78,89 × 7,99 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

148 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
Tenký design

Parádny výbava za rozumnú cenu

Smartphone HTC Desire 828 prináša veľmi slušnú hardvérovú výbavu v obľúbenom úzkom dizajne s kvalitným spracovaním. Tešiť sa môžete hlavne na osemjadrový procesor a 5,5palcový IPS displej s detailným rozlíšením Full HD. Samozrejmosťou je 13MPx fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a vynikajúce svetelnosťou , mobilné pripojenie 4G LTE a špičkové technológie vrátane dvojpásmové WiFi 802.11n. Všetky tiež poteší navýšená kapacita batérie či stereo zvuk certifikovaný spoločnosťou Dolby.


Žiarivý displej s technológiou IPS

Dominantou a jednou z najdôležitejších komponentov chytrého telefónu je bezpochyby dotykový displej. V HTC Desire 828 preto nájdeme 5,5palcový Full HD panel s technológiou IPS. Samozrejmosťou sú teda skvelé pozorovacie uhly , verne zobrazené farby a vyvážený jas s kontrastom. Zásluhou výkonného procesora, dostatočného množstva operačnej pamäte a hlavne optimalizovaného systému Android sa bude všetko zobrazovať plynule, bez otravného čakania.

vypnuté
Zářivé barvy


vypnuté
Fotoaparát s optickou stabilizací

profesionálne snímky

S 13MPx hlavným fotoaparátom   dokážete zaobstarať lepšie fotografie ako kedykoľvek predtým. Vďaka technológii BSI, ktorá senzora umožňuje zachytiť viac svetla , nebude problémom získať nádherné snímky aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Čerešničkou na torte je OIS optická stabilizácia obrazu pre snímky bez rozmazania trasom ruky.Predný 4MPX šošovka je potom stvorená pre tie najdokonalejšie selfie snímky, na ktoré sa vďaka 26,8 mm širokému objektívu vojde viac priateľov. Vďaka predinštalovanému editora fotografií potom urobíte bežné úpravy priamo na telefóne.


Najdôležitejšie je dobré spojenie

V dnešnom svete nevyhrávajú tí najsilnejší, ale tí, ktorí majú najrýchlejší pripojenie k internetu. S telefónom HTC Desire 828 sa vďaka modernej špecifikácii IEEE 802.11na podporou oboch používaných pásom pripojíte ku každej WiFi tým najlepším spôsobom. Na cestách potom oceníte rovnako aktuálne mobilné pripojenie štvrtej generácie LTE s vysokou prenosovou rýchlosťou. Pre komunikáciu s ostatnými zariadeniami je prichystané Bluetooth vo verzii 4.1 a samozrejmosťou je podpora GPS aj novinky GLONASS.

vypnuté
Výborná konektivita

vypnuté
Dolby Audio

Zvuk ako zo štúdia

Telefón je vybavený inovovaným 24-bitovým zvukom HTC BoomSound s certifikáciou od spoločnosti Dolby. Smartphone tak umožňuje počúvanie až štvornásobne kvalitnejší, než je štandard hudobného CD. Všetky vaše obľúbené skladby si pohodlne uložíte na 16GB internej úložiska a v prípade potreby možno využiť aj microSD kartu s kapacitou až 2TB.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
4 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 000 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Desire 828 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire 828 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Desire 828.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií