PET PET

HTC Desire EYE Blue

Zobraziť katalóg
HTC Desire EYE Blue
5 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.2" Full HD 1080p, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.3 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát 13 Mpix Dual LED blesk, GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, Micro USB, Nano SIM, Android s HTC Sense
Kód:  RQ133 Produktové číslo:  99HACA006-00

HTC Desire EYE Blue

Inteligentný mobilný telefón pre moderných a kreatívnych jedincov, ktorí chcú fotiť všetko a vždy. To je Desire EYE, novinka od HTC. Dominantným prvkom tohto trendy modelu je predná kamera s rozlíšením 13 megapixelov , ktorá v spojení s mnohými dedikovanými aplikáciami a vylepšeniami otvára dvere úplne novým a jedinečným možnostiam fotografovania.

Zdieľajte viac, tvorte viac, zažite viac!

Pomocou funkcie Zdieľanie obrazovky možno zdieľať obrazovku telefónu v reálnom čase s ostatnými účastníkmi hovoru, nech už sú na nej texty, fotografie alebo dokonca videá! Funkcia Živý makeup vylepší odtieň pleti priamo pri vytváraní autoportrétu bez toho, aby ste prišli o svoj prirodzený vzhľad. Efekt Fotokabína pre autoportréty zaobstará 4 fotografie za sebou a poskladá ich na jeden jedinečný záber, ktorý môžete ľahko zdieľať s rodinou a priateľmi.

Hlasovo ovládané autoportréty

Vytvárajte okamžité autoportréty naozaj ľahko. Akonáhle aktivujete funkciu automatického autoportrétu, stačí zdvihnúť telefón a usmiať sa. Obrázok sa nasníma automaticky. Hlasovo ovládaný autoportrét zachytíte pomocou hlasového príkazu.

S nástrojom Vloženie portrétu v softvéri HTC Eye Experience predný a hlavný fotoaparát nasníma dva zábery, ktoré následne skombinujete. Pomocou nastavenia nástroja fotoeditorov môžete presunúť alebo zväčšiť či zmenšiť orezaný portrét a uložiť ho do inej snímky.

Vylepšené skupinové videohovory

Softvér HTC Eye Experience zdokonaľuje vaše skupinové hovory a je kompatibilný s väčšinou služieb pre živý prenos videa, ako sú Skype, Line, Hangouts alebo Wech. Synchrónna funkcia nástroja Rozdeleného snímania súčasne nasníma fotografiu alebo video pomocou hlavného a predného fotoaparátu. Zhotovené snímky či videá sa zobrazia na displeji vedľa seba. Funkcia Sledovanie tváre dokáže jednotlivo sledovať až štyri tváre, takže každého uvidíte ostro.

Perfektný hardware vo vodeodolnom tele

Svižný chod operačného systému Android 4.4.4 KitKat s nadstavbou HTC Sense 6.0 a všetkých spomenutých aplikácií zabezpečuje štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 s taktom 2,3 GHz a 2 GB operačná pamäť. Vytvorené fotografie alebo videá si budete môcť vychutnávať na veľkom 5,2" displeji s jemným Full HD rozlíšením. Internú pamäť s kapacitou 16 GB je možné rozšíriť pamäťovou kartou s maximálnou kapacitou 128 GB.

Hlavný fotoaparát na zadnej strane ponúka rozlíšenie 13 MPx a má vyššiu svetelnosť. O čelnú stranu sa okrem veľkej šošovky s prisvetľovacou diódou takisto delí dvojica reproduktorov Boom Sound so zvukovým podaním nadpriemernej kvality. Telefón ponúka všetku očakávanú konektivitu zahŕňajúcu Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS a GLONASS, LTE aj NFC. O výdrž telefónu sa stará 2 400mAh batéria. Veľmi príjemným bonusom na záver je vodeodolné telo s certifikáciou IPX7, čo znamená tridsaťminútovú výdrž 1 meter pod vodnou hladinou.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5,2" (13,21 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
5,2" (13,21 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC Desire EYE Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire EYE Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Desire EYE Blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií