PET PET

HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey

Zobraziť katalóg
HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey
Mobilný telefón 5" 1920x1080, Gorilla Glass 3, Qualcomm Snapdragon 801 Quad-Core 2,3 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, microSDHC max. 128 GB, fotoaparát UltraPixel, GPS, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0, LTE, FM, micro USB, Android 4.4
Kód:  RQ132d5a1a
HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey Predaj skončil

HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey

Špičková výbava, neuveriteľne elegantné kovové telo, brilantný displej a veľmi podarené stereo reproduktory. Tým všetkým sa vyznačuje nový vlajkový model spoločnosti HTC pre rok 2014, HTC One (M8). Už jeho predchodca nastavil latku veľmi vysoko a tohtoročný model sa pokúša ísť ešte ďalej. Nadchne vás svojimi parametrami a výbavou v prostredí najnovšej verzie operačného systému Androidu 4.4.2 Kit Kat.

Na prvý pohľad vás zaujme jeho prevedenie z kvalitných materiálov a veľmi jemný displej s uhlopriečkou 5" a Full HD rozlíšením. Pevné sklo Gorilla Glass 3 je zárukou odolnosti proti opotrebeniu aj prí pádoch. Pre vaše dáta budete mať k dispozícii 16 GB pamäť, ktorú je však možné rozšíriť pomocou microSDHC karty o 128 GB. 2 GB operačnej pamäte a štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 2,3 GHz sa postarajú o plynulý beh všetkých aplikácií.

Neoddeliteľnou súčasťou vrcholných modelov je veľmi kvalitný fotoaparát. HTC One (M8) je vybavený skvelým fotoaparátom s prepracovaným prostredím a technológiou UltraPixel. Zhotovovať s ním môžete 360 stupňové panorámy a pri podržaní spúšte umožňuje aj sekvenčné snímanie. Zachyťte každý detail vášho okamihu.

Pri priemerných smartfónoch sa kvalitou reproduktorov chváliť priateľom nemôžete, ale toto nie je obyčajný kúsok. Hoci je telefón v najširšom mieste tenký iba 9,4 mm je vybavený stereo reproduktormi, ktoré sú schopné reprodukovať čistý a plný zvuk. Vylepšená obrazovka BlinkFeed prešla vylepšením a okrem elegantnejšieho dizajnu sa dočkala aj nových funkcií vrátane odporúčaní reštaurácií z Foursquare a integrovaného FitBitu.

Či už od svojho inteligentného telefónu očakávate skvelé parametre, elegantné dizajnové prvky, alebo zábavu, HTC One (M8) vám bude spoľahlivo slúžiť za všetkých okolností.


Hlavné prednosti telefónu

  • Operačný systém Android 4.4.2 Kit Kat
  • Obrazovka BlinkFeed
  • Kvalitný displej
  • Fotoaparát s technológiou UltraPixel
  • Telefón je aj cez svoju malú hrúbku vybavený duálnymi stereo reproduktormi, ktoré produkujú plný zvuk
  • Elegantné farebné vyhotovenie Gun Metal

Navyše slúchadlá s mikrofónom do uší vo vyhotovení ako zátky. Slúchadlá sú kompaktné, zaisťujú perfektný zvuk a sú dodávané v balení s plochým káblom s ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC One (M8) Gun Metal Grey + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií