Po novom doručujeme aj v sobotu a v nedeľu. Až k vám domov alebo na ktorúkoľvek predajňu.

HTC Vive

Zobraziť katalóg
Vybraná doprava zadarmoPodmienky Viac informácií
39x
0
Okuliare na virtuálnu realitu HTC Vive
Tovar môžete do 14 dní vrátiť
Peniaze vraciame do 1 dňa
Okuliare na virtuálnu realitu s rozsahom 360°, rozlíšenie 2160 x 1200, frekvencia 90 Hz, SteamVR, softvér zadarmo
Cena s DPH
€962,99
Cena bez DPH
€802,49
Kúpiť rozbalené Od  €926,32
Od  €48,15  mesačne
   Poistenie proti krádeži na 1 rok €48,95 Poistenie proti krádeži na 1 rok
Najnovšie doručujeme aj v sobotu a v nedeľu
Na sklade > 5 ks
a na predajni Bratislava - centrála
Kúpiť
alebo
Kúpiť zrýchlene Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu
  Nákup po telefóne +421 257 101 800
Pridať do zoznamu
Odporuč a získaj 1 204 Alzákov
Záruka 24 mesiacov Kód:  CES9a003h Produktové číslo:  99HAHZ046-00/ 99HANZ026-00H014/ 99HANZ052-00H014 Stránky výrobcu
Garantujeme doručenie pod stromček Pridať do zoznamu Vianočné darčeky Pridať do zoznamu Chcem od Ježiška
Helpdesk Vytlačiť
4,4
Hodnotilo 39 užívateľov
5 25x
4 7x
3 2x
2 4x
1 1x
500+ zákazníkov už zakúpilo
82 % zákazníkov odporúča

HTC Vive


Ozajstný zážitok


Staňte sa súčasťou virtuálnej reality. Preniknite až za hranu vašej predstavivosti a rozhliadnite sa okolo seba vo virtuálnom svete, ktorý vás doslova obklopí.


vypnuté
Poznejte nepoznané

Spoznajte nepoznané

Vstúpte do svetov, o ktorých sa vám len snívalo. Zažite virtuálne cestovanie po horách, prechádzku v podmorskom svete, naučte sa pracovať s priestorom počas kreslenia v 3D priestore, zostavte si kuchyňu vo vlastnom dizajne pred jej objednaním. Zahrajte si akčné, športové nebo logické hry, tak ako ich nepoznáte.

vypnuté
SteamVR

SteamVR

Vďaka SteamVR máte k dispozícii všetko, čo na Steame milujete, ale teraz aj vo virtuálnej realite. Majte prehľad o najnovších verziách, automaticky sťahujte aktualizácie hier a zdieľajte obsah s miliónmi ostatných hráčov na Steame.

vypnuté
Vive

Vive

Vive je prvý systém virtuálnej reality svojho druhu. Nechajte sa vizuálne, fyzicky aj psychicky ohromiť novými virtuálnymi svetmi, naplnenými inšpirujúcimi postavami, obrazmi a zvukmi.

vypnuté
HTC

HTC

Medzinárodne uznávaný výrobca smartfónov otvára dvere do sveta virtuálnej reality. HTC vytvára inovácie, které môžete vidieť, cítiť, počuť  a ktorých sa môžete aj dotknúť.


vypnuté
Hry, jak jste je ještě neviděli

Hry, ako ste ich ešte nevideli

Staňte sa súčasťou vesmíru v rozmere, ktorý nepoznáte. Učte sa, vzdelávajte a bavte sa - headset pre rozšírenú virtuálnu realitu s rozsahom 360° nesúci označenie HTC Vive vám to umožní. Zažite úplne nový herný zážitok a buďte súčasťou najlepšie hodnotenej virtuálnej reality súčasnosti.

vypnuté
Virtuální realita

Virtuálna realita

Dokonale realistická skúsenosť, presné senzory. Užite si Steam vo virtuálnej realite.

vypnuté
Čelní kamera

Predná kamera

Predná kamera premieta skutočné fyzické prvky do virtuálneho sveta. A to je ešte len začiatok toho, čo je s Vive všetko možné.

vypnuté
Realistický zážitek

Realistický zážitok

Pohybujte sa, choďte, preskúmajte a objavujte. Vďaka 360° sledovaniu pohybu získate naozaj realistický zážitok.


vypnuté
Nechte se vtáhnout

Nechajte sa vtiahnuť

Hry a aplikácie pre HTC Vive bežia na platforme Steam VR a sú k dispozícii prostredníctvom účtu na Steam portáli. K dátumu zaciatku predaja na Alza.sk bolo k dispozícii viac ako 250 herných titulov. Vychutnajte si hry a zazitok z novej éry virtuálnych svetov.


vypnuté
The Gallery: Call of the Starseed

The Gallery: Call of the Starseed

Vaša nezvestná sestra, starodávny stroj a zlovestná entita čakajú v hre The Gallery: Call of the Starseed, vytvorené špeciálne pre virtuálnu realitu a inšpirované fantasy dobrodružnými filmami z 80 rokov.

vypnuté
Hover Junkers

Hover Junkers

Multiplayerová strieľačka od základov vyvinutá pre VR. Prevezmite kontrolu nad mobilnou plávajúcou plošinou a čeľte nepriateľskej paľbe.

vypnuté
theBlu: Encounter

TheBlu: Encounter

Hra je navrhnutá ako krásny okamih alebo spomienka, nie ako tradičné rozprávanie príbehu. Zažite hrôzu, úžas a majestátnosť oceánu prostredníctvom stretnutí s mnohými tvormi, napríklad s obrouskou modrou veľrybou.

vypnuté
Další funkce

Ďalšie funkcie

Na headsete je možné počas hrania prijať a vybaviť hovor, prečítať a odpovedať na SMS alebo si prepnúť na kameru snímajúcu reálny priestor okolo vás a zabrániť tak kolízii s prekážkou.


Princíp fungovania HTC Vive

vypnuté
Dva zobrazovací panely

HTC Vive bol vyvinutý v spolupráci s herným vývojárom, spoločnosťou Valve. Došlo tak k spojeniu dvoch významných hráčov na poli hardvéru a softvéru.Headset obsahuje dva zobrazovacie panely s rozlíšením 1 080 × 1 200 pixlov. Na vytvorenie obrazu virtuálnej reality je video streamované s obnovovacou frekvenciou 90 Hz.

vypnuté
HTC Vive

Súčasťou balenia sú dve základové stanice, ktoré je potrebné umiestniť do rohov miestnosti. Základne vysielajú laserové lúče smerom ku 32 senzorom na headsete a 48 senzorom na ovládačoch a tým určia presnú polohu hráčov v priestore.

vypnuté
HTC Vive

Minimálny herný priestor na pohyb je 1,5 mx 1,5 m, maximálne však 4,5 mx 4,5 m. Platí, že čím väčší priestor, tým lepší zážitok.


Minimálne požiadavky pre HTC Vive:

Strážime vaše zážitky

Pred odoslaním HTC Vive vám zavoláme, či váš počítač spĺňa tieto požiadavky:

  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB/AMD Radeon R9 290 alebo lepšiu
  • CPU: Intel i5-4590/AMD FX 8350 alebo vyšší
  • RAM: 4 GB a viac
  • Video výstup: HDMI 1.4 alebo DisplayPort 1.2
  • USB Port: 1x USB 2.0
  • Operačný systém: Windows® 7 SP1, Windows® 8.1, Windows® 10
     

Balenie obsahuje:

  • Náhlavnú súpravu (helmu s OLED displejmi, 32 senzormi, prednou kamerou)
  • 2 ovládače s haptickou odozvou (48 senzorov)
  • 2 základňové stanice, 2 držiaky na zavesenie v miestnosti, synchronizačný kábel
  • 2 Micro USB nabíjačky pre ovládače
  • 3 napájacie adaptéry pre headset a základňové stanice
  • Prepojovacie káble (2 HDMI, 2 USB)
  • Vymeniteľné umývateľné čalúnenie pre headset

Online chat

Vážený zákazník, ak máte otázky k službe, môžete ich s nami vyriešiť online. V prípade že chcete chat využiť prihláste sa prosím.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter. Bežná cena znamená výrobcom/dodávateľom odporúčaná koncová cena.

Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Mám jednu otízku. Je bezproblémové pripojenie senzorov do našich elektrických zásuviek? Čo som videl video, tak tam boli tie americké a neviem či je v balení aj prevodník či adaptér na tie naše. Alebo či je treba niečo ešte dokúpiť. Vďaka za odpoveď.
Bude dnes k dispozicii HTC Vive? Alebo prelozite datum znova?
Viete už dátum naskladnenia prvých kusov HTC Vive ?Mam to u vás predobjednane už mi prišiel 4 email že sa to posunie buď sa k tomu vyjadrite pretože stále to len posúvate napiste poriadny dátum a nie len posúvate o 4 dni chceme nejaké info dajte to o 2 mesiace a ok a nie klamať po 4 5 dňoch že to ocakavate to je myslim najmenej čo pre nás zakaznikov mozte urobiť ďakujem
Bude ku tomu aj nejaka hra v balení?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať mam slabší procesor ako to vyžaduje od AMD mam tento AMD Athlon X4 860K, ale je silnejší ako intel čo požaduje, tak sa chcem opýtať či by mi HTC vive išlo na tom alebo musím za investovať do procesoru ? Vo pred ďakujem za odpoveď.
Je mozne hrat aj bez pripojenia na internet, alebo je potrebne byt stale pripojeny?
Dobrý deň, budete k htc vive predávať aj jednotlivé príslušenstvo osobitne ? potreboval by som nový 3v1 kábel, no na slovensko ho oficiálne neposielajú. Odkaz do neznáma
Vzhľadom k tomu, že tovar je na ceste do alzy by ma zaujímalo, či keď si objednám headset vopred, ci dostanem ten voucher s hrami (The Gallery - Episode 1: Call of the Starseed, Tilt Brush, Zombie Training Simulator) Pretože ak nie tak si ho neobjednám!
Vzhľadom k tomu, že tovar je na ceste do alzy by ma zaujímalo, či keď si objednám headset vopred, ci dostanem ten voucher s hrami (The Gallery - Episode 1: Call of the Starseed, Tilt Brush, Zombie Training Simulator) Pretože ak nie tak si ho neobjednám!
chlapci, tu hodnotu hier mate mimo, tilt brush, gallery je po 28 a zombie training simulator - 20. cize cena toho voucheru je 76eur a nie 140e.
12
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku
Fórum HTC Vive
4,4
Hodnotilo 39 užívateľov
5 25x
4 7x
3 2x
2 4x
1 1x
500+ zákazníkov už zakúpilo
82 % zákazníkov odporúča
Firma, Nejdek 1.8.2016
Jedninečný zážitekPočátek revoluce zábavyRoomscaleZnačné množství her a zážitků (vzhledem k novosti technologie) Dokud VR nevyzkoušíte na vlastní kůži, těžko si představíte, jaké to je
Zakaznik 4.8.2016
Dokonalý VR zážitok, jednoduché nastavenie, česká lokalizácia. Nič lepšie zatiaľ na trhu nie je. Niekomu nemusí vyhovovať rozsah nastavenia optiky, nedoriešený systém odvetrávania tváre.
Miroslav 24.7.2016
neskutocne vtiahne do deja + vela hier na steame trochu vaha citit ho na hlave oproti oculuse po case vsak zabudnete ze ho mate
Aleš, Planá u Mariánských Lázní 22.8.2016
Snadné použití -jak instalace i používání / žádné zpoždění ovladačů -žádná prodleva / super kvalita / super cena / plno her na steamu/HTC VIVE - nekonečná zábava pro celou rodinu a přatelé!!!! :-) Pocení v oblasti brejlí ! a u mě osobně to jsou krátký kabely od senzoru a brýlí ! ale i to se dá řešit a na věčí hry tipu RPG víc místa v místnosti !
Dalibor, Trnava 21.7.2016
V balení je všetko čo trebaKvalitný kábelkrásny 1:1 tracking ako kontrolerov tak hlavy.Modularita a možnosť výmeny komponentov Cena
Alexandr, Děčín 25.7.2016
Přesnost snímání pohybu v prostoru je výborná. Vive je zařízení s mnohem většími možnostmi než Oculus. Cena, a potřeba výkonné grafiky.Alza k předobjednávkám odmítá dodat software, který dává HTC zdarma. (Tilt Brush, Job Simulator, Fantastic contraption).
Kamil, Opava 4.8.2016
Pro mě to byla povinnost, snil jsem o tom už od 90. let. Taky to beru, jako mou investici do vývoje další generace, protože pokud s koupí budeme čekat cca dva roky na vymazlenější verzi, tak bychom se jí taky nemuseli dočkat. Níže jsem uvedl nějaké klady a zápory. Vypadá to, že těch záporů je nějak moc, ale neděste se. Jsou to jen bezvýznamné drobnosti, na které zapomenete ihned, jak se ocitnete ve světě za "zrcadlem"
Bezproblémové zapojení a nastavení.Možnost měnit rozteč čoček a také vzdálenost displeje od čoček. Dokonce asymetricky, tedy pro každé oko jiná vzdálenost.Pocit, že jste uprostřed dění je vskutku gargantuovský.Velké ovladače, dobře se drží i ve velkých rukou. Hlavový popruh mohl být krapánek tužší.Dodané hmoždinky jsem nepochopil, musel jsem použít své.Zorné pole by mohlo být větší.Rozlišení, ale to souvisí se stávající technologií a výkonem současných PC.Přes léto je v tom horko, mlží se čočky.Kapacita baterií v ovladačích mohla být vyšší i na úkor hmotnosti.
Rudolf, Praha 5 19.10.2016
poměrně přesné snímání polohyvelký rozsah prostoru, můžete se procházetskvělé ovladače do rukypodpora a propojení se Steamemposkytuje VR zážitek špatná optimalizace, ovladače, stabilita, problémy s připojením do hry přes Steam (někdy hru spustíte a ona se nespustí, někdy hru ukončíte a ona se neukončí), myš ve Windows potom přestane reagovat, často nutný zadat ctrl+alt+del, nebo restart PCotřesný obraz, špatně navržený subpixely, kde je červená složka na bílém pozadí dost agresivní a rušivá, viditelný raster obrazu a nízké rozlišení které způsobuje, že např. v Elite Dangerous vetšinu textu nelze bez přiblížení a náklonu směrem k panelu vůbec přečíst čočky brýlí jsou tvořeny takovými kruhy, který jsou do nich vryty a v některých momentech to působí rušivě a je to vidět (bílé pozadí a hodně tmavý objekt na kterém jsou vidět ty kruhy, nebo naopak tmavá místnost a světlý objekt - svíce, lampa, ze kterého zdroj světla přechází přes ty kruhy na čočce)velký rozsah prostoru je i záporem, většina her se hraje ve stoje, sice se dá v nastavení zvolit menší prostor, ale prakticky skoro všechny aplikace podporující HTC Vive vyžadují ten prostor veliký a je to pro malé místnosti dost limitujícím faktoremjeden z těch dvou snímačů co je ve tvaru kostky mi nefungoval, vydával chrčící zvuk jako když o něco drhne větráček, sice svítil zeleně, ale nevysílal laserové paprsky do brýlý, musel jsem zvolit tedy nouzové řešení - pouze jeden snímač v režimu "A", závada je záležitostí reklamace, dle vyjádření prodejce se jednalo o vyjímečnou a ojedinělou závadukabeláž dost překáží, ucítíte to na zádech, budete na to šlapat, bude se to plést mezi nohy, můžete o to zakopnout, HTC již pracuje na řešení, příště - nejspíše až s další generací, to bude již bezdrátový problémová instalace a zapojení - není to úplně pro laika jednoduché, jenom instalace softwaru trvá asi hodinu, nutnost potom aktualizovat ovladače a to jednotlivě veškeré příslušenství (brýle, snímače, oba ovladače), kablíkem to připojíte k PC a dáte přes internet stáhnoutpřemršená cena, obsah provedení a balení hodnotím na 13 tisíc tedy poloviční než za jakou se prodává, jen pro srovnání PlayStation VR poskytuje obdobný ne-li lepší zážitek a stojí 11 tisíc, dle vyjádření Sony jejich řešení není prodělečný a od začátku prodeje na jejím hardwaru vydělávajíje to první generace a jen skutečný fanoušek do technologií si to teď koupí, věřím že za 3 roky to bude stát polovinu a všechny mnou uvedené zápory budou s novou generací vyřešeny a na závěr - až budete ovladače z Windows odinstalovávat, zažijete ještě větší boj než při jejich instalaci, nakonec se mi to povedlo, ale byl to boj a stále nebylo vyhráno, musel jsem potom ještě ručně v registru mnoho smazat, jinak to bralo paměť po spuštění a dělalo to bordel v PC
Tomáš, Praha 9 15.9.2016
Vtáhne do hry a už nepustí Nic takového sem nikdy nezažil Možnost pohybu v prostoru Lehký set Instalace jak HW tak SW byla rychlá V horkých dnech se rychle zapotíte Helma nemá větrání, takže okolo 1h si helmu musíte sundat a usušit se Čočky se rychle zapařujou vaším teplem Při větším pohybu helma trochu špatně drží
Jan, Praha 4 - Nusle 31.7.2016
VR je skutecne VRkonecne mate pocit ze jste skutecne IN GAME samozrejme kabelaz,vaha headsetuslibovany voucher na hry jsem vůbec neobdrzel..
123 ...
 
Recenzia HTC Vive
Príslušenstvo pre HTC Vive
Pomôžte ostatným pri výbere
Napísať recenziu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive.

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB15