HUAWEI Ascend W1 (Black)

Zobraziť katalóg
HUAWEI Ascend W1 (Black)
4,0 3 hodnotení
Mobilný telefón 4 "dotykový, procesor Qualcomm Snapdragon S4 1,2 GHz, RAM 512MB, 4GB, WiFi, GPS, Bluetooth, SD, Windows Phone 8
Kód:  UM931a Produktové číslo:  6920702760917 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Ascend W1 (Black)

Mobilný telefón Huawei Ascend W1 je dodávaný s operačným systémom Windows Phone 8. Pre pohodlné používanie slúži displej s uhlopriečkou 4 " a rozlíšením 480 x 800 obrazových bodov. O plynulý chod systému a aplikácií sa stará dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz. Operačná pamäť o veľkosťou 512 MB umožňuje mať na pozadí spustených viac aplikácií súčasne. Pre vaše dáta je k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 4 GB, Ktorú možno rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC.

Súčasťou výbavy je tiež fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx, Ktorý funguje zároveň ako digitálny HD kamera. Pre komunikáciu s priateľmi možno okrem hlasu použiť aj obraz, vďaka prednej kamere s rozlíšením 0,3 Mpx. Medzi dôležitú výbavu sa radí tiež vstavaná GPS navigácia. Pre pripojenie slúchadiel je pripravený 3,5 mm jack konektor. Napájanie zabezpečuje akumulátor s kapacitou 1950 mAh, Zaisťujúce výdrž až 470 hodín v pohotovostnom režime alebo 630 minút hovoru.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HUAWEI Ascend W1 (Black) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Ascend W1 (Black). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Ascend W1 (Black). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Ascend W1 (Black). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HUAWEI Ascend W1 (Black).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií