Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Huawei Color Band A1 Black

Zobraziť katalóg
Huawei Color Band A1 Black
4,4 6 hodnotení
Fitness náramok s LED farebnými notifikáciami, Bluetooth 4.2, notifikácia prichádzajúcich hovorov a správ, monitor srdcových aktivít, inteligentné monitorovacie senzory, IP57, batéria 70mAh, prevádzková doba až 28dní
Kód:  HU4710a1a Produktové číslo:  WA-BANDA1BOM Stránky výrobcu

Huawei Color Band A1 Black

Ak patríte medzi športovo aktívnych jedincov a okrem toho si potrpíte aj na atraktívne módne doplnky, iste sa nezaobídete bez inteligentného fitnes náramku značky Huawei. Model Color Band A1 sa stane praktickým spoločníkom, ktorého budete s radosťou využívať každý deň. Nielen, že skvele doplní váš outfit, okrem toho ponúkne aj prehľad o prejdenej vzdialenosti, počte krokov a spálených kalóriách. Vďaka zvýšenej odolnosti podľa štandardu IP57 vydrží až 30 minút v metrovej hĺbke.

Kľúčové vlastnosti

  • Fitness náramok s Bluetooth 4.2
  • Notifikácia prichádzajúcich hovorov a správ
  • Inteligentné monitorovacie senzory
  • Monitoring úrovne škodlivého UV žiarenia
  • Počítanie krokov a spálených kalórií
  • IP57 - odolný proti prachu a vode
  • Prevádzková doba až 28 dní

 

Vo dne aj v noci

Váš verný priateľ nikdy nespí, dokonca ani vtedy, keď vy áno - kto by na vás v noci dozeral? Šikovný náramok Huawei analyzuje váš spánok, aby vám následne mohol oznámiť informácie o jeho dĺžke a kvalite. Vďaka inteligentnej funkcii budenia jemnými vibráciami, ktoré sa postupne zvyšujú, hravo nahradí úlohu budíka. Starať sa o vás bude ale aj vo dne – pri plnej prevádzke vydrží bez nabitia neuveriteľných 28 dní. 

 

 

Dokonalý prehľad o všetkom, čo robíte

Všetky poznatky, ktoré počas aktívnej doby nazbiera, synchronizuje do vášho mobilného telefónu alebo počítača. Na jednom mieste teda môžete prezerať prehľadne usporiadané dáta zo spánku, či z vašich fyzických aktivít. Získajte dokonalý prehľad o všetkom, čo a kedy robíte - o cvičení, spánku, aj zdravotnom stave. Dáta môžete porovnávať so svojimi priateľmi a vzájomne sa motivovať k dosahovaniu lepších výsledkov.

 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Budík Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
520 h (21,67 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám P8 Lite, náramek jak aplikace tak samostatný bluethoot najde, ale nesparuje mi to.. zkoušel jsem to s P10 a na tomto zařízení jelo bez problémů.. v čem je příčina? Děkuji Vám za odpověď Blažek

da se koupit nova baterie pro color band A1

Dobrý den. Ne u všech hovoru a SMS my náramek vybruje. Lze prosím nějak tento problém vyřešit? Děkuju

Dobry den,mam tento naramek a nechce fungovat.sparovala jsem ho,ale bohuzel pokud neni na nabijecce,tak nefunguje.zkousela jsem ho i mit cely den,ale zadna data,proste pokud neni na nabijecce nejde ani sparovat.muze mi nekdo poradit?

Co všechno obsahuje balení?... Obsahuje balení i dobíjecí kabel?

Dobrý den, chci se zeptat jestli je Huawei Color Band A1 kontabilní s aplikací Huawei Health v telefonu Huawei P9 lite (2016). Děkuji předem za odpovědi.

Dobrý den, jak spárovat náramek s PC? Na to je taky nějaká aplikace? Nemohu nic nalézt a alza píše " spárovat s mobilem či PC". Musí se náramek dotýkat kůže? Pokud e volnější na ruce, žádné data neukazuje... Děkuji za odpověd

Dobrý den, mám mobil huawei P8lite. V aplikaci Color Bandi A1 mám zapnuto upozornění na příchozí hovory i sms zprávy. Náramek při sms nevibruje vůbec a při hovoru jen občas. Musí se nastavit upozornění ještě někde jinde nebo co mám špatně, že náramek nevibruje a nebliká? Děkuji za odpověď

Je náramek kompatibilní se Samsung Galaxy J7?

Né vždy mám telefon u sebe, na jakou vzdálenost je schopen vydržet spárovaný? Mobilní telefon mám Huawei P8 Lite.

123
Diskusia a poradňa k Huawei Color Band A1 Black
Príslušenstvo pre Huawei Color Band A1 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Color Band A1 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Color Band A1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Color Band A1 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Color Band A1 Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií