Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Huawei Mate 40 Pro

Zobraziť katalóg
Huawei Mate 40 Pro
Mobilný telefón 6.76" OLED 2772 × 1344, 90Hz, procesor HiSilicon Kirin 9000 8-jadrový, RAM 8 GB, NM Card až 256 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 50 Mpx (f/1.9)+12 Mpx (f/3.4)+20 Mpx (f/1.8), predný fotoaparát 13 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, IrDA, NFC, LTE, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, hybridný slot, vodoodolný podľa IP68, neblokovaný, rýchle nabíjanie 66W, bezdrôtové nabíjanie 50W, reverzné nabíjanie 5W, batéria 4400 mAh, Android 10, Huawei Mobile Services
Kód:  HU3152ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei Mate 40 Pro

Vlastnosti telefónu

162,9 mm

Vypnuto
Huawei Mate 40 Pro

75,5 mm

Vypnuto
Huawei Mate 40 Pro

9,1 mm

Hmotnosť telefónu: 212 g

Uhlopriečka displeja

6,76"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 10

Typ operačného systému

Kapacita batérie

4 400 mAh

Kapacita batérie

Micro Sim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,5 × 162,9 × 9,1 mm

Rrozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

256 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

50 + 12 + 20 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

5G

Najrýchlejší internet

SD karta

Nano Memory až 256 GB

Slot na pamäťové karty

Hmotnos

212 g

Hmotnosť telefónu

Smartfón Huawei Mate 40 Pro je luxusný fotomobil s podporou 5G

Osvojte si úplne nový zážitok z používania inteligentného telefónu. Huawei Mate 40 Pro totiž prináša revolúciu vo všetkých smeroch. Či už ide o špičkový fotoaparát Ultra Vision Leica, nádherný dizajn s bezrámikovým 90 Hz OLED panelom, alebo podporu 5G sietí. Toto je mobilný telefón, ktorý aj napriek absencii Google služieb priťahuje mimoriadnu pozornosť.



Prémiová OLED obrazovka s 90 Hz obnovovacou frekvenciou

Objavte úplne novú realitu bez hraníc v 6,76“ displeji s jemnosťou na úrovni 456 PPI. Samotný displej je zahnutý nielen do bokov, ale aj cez hornú hranu. Vďaka kompletne zaobleným tvarom vám skvele sadne do ruky. Jemné rozlíšenie 2 772 × 1 344 pixelov navyše sprevádza 90 Hz obnovovacia frekvencia pre ešte lepšie zážitky z používania telefónu Huawei Mate 40 Pro. Jedinou chybičkou krásy fantastického displeja je priezor na multifunkčnú čelnú kameru s až 13 megapixelmi.


Leica Ultra Vision

Špičková kamera.

256 GB

Veľkosť internej pamäte.

66 W

Rýchle nabíjanie Huawei SuperCharge.

Kirin 9000

Výkonný čip s podporou 5G.

Leica Ultra Vision

S hlavným 50 Mpx fotoaparátom zachytí mobil Huawei Mate 40 Pro perfektné snímky s úžasným množstvom detailov. Farebný filter RYYB navyše púšťa obrovské množstvo svetla, prináša veľký dynamický rozsah a redukuje podiel šumu. Samozrejmosťou je optická stabilizácia, alebo Octu PC automatické zaostrenie. Hlavnú kameru telefónu Huawei P40 Pro dopĺňa ultra širokouhlý objektív a teleobjektív s 50× maximálnym zoomom.

50 Mpx 

Vysoké rozlíšenie primárneho snímača.

20 Mpx 

Ultra širokouhlý objektív.

12 Mpx 

Teleobjektív s 5× optickým zoomom.

13 Mpx 

Predná kamera s umelou inteligenciou.

Inteligentný telefón Huawei Mate 40 Pro prekvapí prednou 13 Mpx kamerou

Spestrením pre vaše sociálne siete budú aj viditeľne zlepšené selfie pri slabom osvetlení. Kameru telefónu Huawei Mate 40 Pro výrazným spôsobom dopĺňa umelá inteligencia, ktorá vďaka pokročilým algoritmom povýši výsledný portrét o úroveň vyššie.

Čipová sústava Kirin 9000 s podporou 5G

Inovatívna architektúra čipovej sústavy Kirin 9000 obsahuje 15 miliárd tranzistorov, vďaka čomu podáva ohromný výpočtový výkon. Zásluhou toho získate bezkonkurenčnú silu napríklad pri automatickej úprave nočných snímok. Dôležitou súčasťou je 24-jadrový grafický čip Mali-G78, ktorý zabezpečí plynulú snímkovú frekvenciu v akejkoľvek hre. Celosvetová podpora 5G sietí je investícia do blízkej budúcnosti. Avšak už teraz môžete doma, alebo v práci surfovať po mimoriadne rýchlych WiFi sieťach štandardu WiFi 6.

Nahrávajte z oboch strán

Telefón Huawei Mate 40 Pro vám umožní zhotoviť netradičné zábery. Dokáže totiž súčasne robiť zábery z prednej aj zadnej kamery. Cesta k originálnemu videu je vďaka tomu úplne otvorená.

Huawei Mate 40 Pro

Rýchle nabíjanie

Smartfón Huawei Mate 40 Pro je vybavený batériou s kapacitou 4 400 mAh, ktorú navyše môžete dobíjať 66 W rýchlym nabíjaním. K dispozícii je aj až 50 W bezdrôtové nabíjanie.

Huawei Mate 40 Pro

Inteligentný telefón Huawei Mate40 Pro dokáže rozpoznať tvár

Mobilný telefón Huawei Mate 40 Pro podporuje obľúbenú funkciu v podobe odomknutia telefónu tvárou. Ide o mimoriadne pohodlný a zároveň bezpečný variant autentifikácie používateľa. Samozrejme naďalej máte k dispozícii aj senzor odtlačkov prstov priamo v displeji.

Huawei Mate 40 Pro

Prístup ku skratkám

Stačí potiahnuť prstom z pravej strany a okamžite sa zobrazí personalizované okno s výberom rýchlych akcií. Ak dostanete správu, stačí na ňu kliknúť a odpovedať v plávajúcom malom okne bez prepnutia aplikácií.

Huawei AppGallery

Smartfón Huawei Mate 40 Pro používa mobilné služby Huawei (Huawei Mobile Services). V telefóne nájdete obchod s aplikáciami Huawei AppGallery, ktorého obsah sa neustále rozširuje. Služby a aplikácie Google nie sú integrované, takže niektoré populárne aplikácie tretích strán nie je možné stiahnuť.

Prehľadné používateľské rozhranie

V telefóne Huawei Mate 40 Pro sa nachádza systém Android 10, ktorý dopĺňa grafická nadstavba EMUI 11. Podstatou dizajnu EMUI 11 je zdokonalený vzhľad, viditeľne zvýšená rýchlosť celého rozhrania aj drobné funkčné detaily, ktoré vás vtiahnu do pohodlného používania.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei Mate 40 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Mate 40 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Mate 40 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Mate 40 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Mate 40 Pro.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií