Huawei MatePad T8

Zobraziť katalóg
Huawei MatePad T8
Tablet – displej 8" HD 1280 × 800 IPS,, MediaTek MTK8768 2GHz, RAM 2GB,interná pamäť , pamäťová karta až 512GB, WiFi, Bluetooth, GPS, webkamera 5Mpx+2Mpx, hmotnosť 310g, micro USB, Android 10
Kód:  HU1075jNAD Produktové číslo:  HU1075jNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei MatePad T8

Tablet od spoločnosti HUAWEI ponúka prívetivo kompaktný displej s veľkosťou 8 ". Táto veľkosť je dostačujúca na občasné použitie na vybavenie korešpondencie či hranie hier. Kvalitný obraz zaisťuje technológia IPS so špičkovým podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. Procesor tabletu Huawei MatePad T8 má 8 jadier a pôsobí na frekvencii 2 GHz. Operačná pamäť s veľkosťou 2 GB pohodlne vystačuje na ľahšie úkony či multimédiá. Tablet Huawei MatePad T8 funguje na systéme Android 10.

Zaujímavé vlastnosti tabletu Huawei MatePad T8

  • IPS displej tabletu s uhlopriečkou 8 "
  • Veľkosť RAM 2 GB
  • Vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB
  • Tablet HUAWEI je poháňaný systémom Android 10
  • Určite vás zaujme zadný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx
  • Predný fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx
  • Huawei MatePad T8 sa pripojí cez rozhranie micro USB 2.0 a výstup pre slúchadlá
  • Úložisko tabletu je tiež možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty MicroSD

Fotoaparát tabletu Huawei MatePad T8

K internetu sa s tabletom HUAWEI pripojíte cez WiFi. S najrôznejšou elektronikou ho spárujete nenahraditeľným Bluetooth. Výbava obsahuje aj príjem signálu GPS. Tablet Huawei MatePad T8 zaobstará fotografie zadným fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpx. Predný fotoaparát na videohovory či selfie má 2 Mpx.

Výbava a konektory tabletu Huawei MatePad T8

Užívanie si všetého multimediálneho obsahu cez slúchadlá či reproduktory vám umožní štandardný výstup na slúchadlá. Pokiaľ vám nebude postačovať interná pamäť, využijete možnosť vloženia pamäťovej karty MicroSD s maximálnou kapacitou 512 GB. Maximálnu škálu rôznych využití podporujú zabudované senzory, model HUAWEI používa pohybový senzor.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei MatePad T8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei MatePad T8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei MatePad T8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei MatePad T8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei MatePad T8.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií