Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black

Zobraziť katalóg
Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black
5 1 hodnotení
Tablet - Spreadtrum SC7731G Quad Core 1.2GHz, dotykový 7 "1024x600 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDHC až 32GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 2x kamera 2MPx + 2MPx, microUSB, 4100mAh batéria, Google Android 4.4
Kód:  HU1070a1 Produktové číslo:  TA-T170W8SOM Stránky výrobcu
Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black Predaj skončil

Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black

Cenovo dostupný tablet s vyladeným výkonom a zaujímavými funkciami. Bol navrhnutý s elegantnosťou a ľahkosťou. Preto má neuveriteľne tenký profil 8,5 mm a váhu pouhých 278 g. Stáva sa z neho teda perfektné zariadenie na prenášanie. Užite si plno zábavy doma i na cestách. Precízne spracovanie umožnilo zúžiť rámik okolo displeja a zadný hliníkový kryt dotvára výnimočný vzhled celého tabletu.

kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhled a dobrý výkon
  • Rozšírenie vnútornej pamäte pomocou microSDHC (až 32 GB)
  • vysokokapacitné batérie
  • Nádherný 7 "IPS displej s vernými farbami

Ohromujúca displej

Všetka zábava začína s 7 "displejom, ktorý zobrazuje jasné a verné farby s viac ako 90% farebného priestoru Adobe RGB. Displej s rozlíšením 1024 × 600 pixelov je typu IPS a preto vám ponúka široké pozorovacími uhlami až 178 °. Perfektne na neho uvidíte aj pri sledovaní filmov s priateľmi. Nezabudlo sa samozrejme ani na dvojicu fotoaparátov - oba disponujú rozlíšením 2 Mpix.

poriadna výdrž

Vďaka vysokokapacitnú batériu môžete využívať naplno potenciál tabletu. Nebojte sa krátke výdrže. Môžete si užívať až 8 hodín surfovania na internete alebo 12 hodín nepretržitej zábavy. Pohotovostný režim dokáže udržať tablet v akcii až 20 dní!

Výkon ukrytý v 4 jadrách

Plynulý chod tabletu zaisťuje štvorjadrový procesor Spreadtrum s frekvenciou 1,2 GHz a 1GB operačnej pamäť. Systém je tu v zastúpení Androide 4.4 Kit Kat, ktorý vám ponúkne intuitívne ovládanie, praktické funkcie a obchod Google Play s nespočetné zásobou aplikácií. Je len na vás akú si vyberiete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zariadenie má v popiske modem 3G, keď som ho objednal, 3G nebolo... Je viac variant tothoto zariadenia?

Lze k tomuto tabletu připojit klávesnici a myš ? Díky

Dobrý večer, chcela by som vedieť, či tablet https://www.alza.sk/huawei-mediapad-t1-7-0-silver-black-d4186881.htm?o=1 má slot na SIM kartu - možnosť telefonovania. Ďakujem

Má slot na sim pro internet mimo wifi? Děkuji

Diskusia a poradňa k Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black
Príslušenstvo pre Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei MediaPad T1 7.0 Silber Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei MediaPad T1 7.0 Silber Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei MediaPad T1 7.0 Silver Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií