AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Huawei Original FreeBuds 3 Red

Zobraziť katalóg
Huawei Original FreeBuds 3 Red
4,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless kôstky, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, podpora AAC a aptX, aktívne potlačenie hluku (ANC), hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 14.2mm, výdrž batérie až 20h(4h+16h)
Kód:  HU5012a1c7 Produktové číslo:  55032452 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei Original FreeBuds 3 Red

Huawei Original FreeBuds 3 v červenom vyhotovení

Nové bezdrôtové slúchadlá od Huawei potešia nielen vaše uši, ale aj vaše oči. Huawei Original FreeBuds 3 dostanete so symetricky okrúhlym nabíjacím puzdrom, ktoré sa príjemne drží a nosí vo vrecku. Vďaka skvelému dizajnu samotných slúchadiel vám potom dokonale padnú do ucha a budú v ňom pevne držať, kým sa hudba bude šíriť len v tom správnom smere. Revolučný čipset Kirin A1 zaručí perfektnú stabilitu bezdrôtového signálu s minimálnou latenciou, takže okrem hudby si dosýta užijete pokojne aj hranie hier alebo sledovanie videí.

Huawei Original FreeBuds 3

Zvuková paráda

O zvuk sa u slúchadiel Huawei Original FreeBuds 3 starajú vysoko citlivé 14 mm meniče, ktoré sú starostlivo naladené, aby každý tón znel opravdivo tak, ako bol zamýšľaný pri nahrávaní. Tešte sa tiež na hlasné a dôrazné basy.

Huawei Original FreeBuds 3

Čip s Bluetooth 5.1

Huawei používa pre riadenie bezdrôtového prenosu vlastný čip Kirin A1. Ide o jeden z prvých duálnych Bluetooth 5.1 zariadení vôbec.

Huawei Original FreeBuds 3

Aktívne potlačenie hluku

K čo najlepšiemu zážitku z počúvania prispieva aj aktívne potlačenie hluku. To v reálnom čase sníma vaše prostredie a podľa toho mení intenzitu redukcie. Ani v preplnenej MHD neprídete o jediný akord.

Huawei Original FreeBuds 3

Huawei majú citlivé mikrofóny

Slúchadlá Huawei FreeBuds 3 eliminujú šum prostredia pri vašich handsfree hovoroch a v tú istú chvíľu váš hlas ešte vylepšujú, takže budete znieť úplne zrozumiteľne a čisto kdekoľvek a kedykoľvek. Navyše majú zabudovaný senzor, ktorý zachytáva hlas nesený vibráciami cez lícne kosti, a utlmí aj hučanie vetra.

Huawei Original FreeBuds 3

Bleskové párovanie slúchadiel Huawei

Po prvotnom nastavení je párovanie slúchadiel k telefónu prakticky okamžité. Stačí len vytiahnuť slúchadlá Huawei Original FreeBuds 3 z puzdra.

Huawei Original FreeBuds 3

Bezdrôtové nabíjanie a dlhá výdrž

Máte na výber hneď z niekoľkých spôsobov nabíjania. Buď slúchadlá značky Huawei dobijete pomocou USB-C kábla, alebo ich stačí položiť na Qi podložku a nabíjajú sa bezdrôtovo. Plne nabité puzdro zvládne okolo štyroch dobíjacích cyklov, pričom slúchadlá Huawei Original FreeBuds 3 vydržia hrať až 4 hodiny.


Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
14,2 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
4 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
16 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
9 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat když dvakrát poklepu na levé nebo na pravé sluchátko tak se nic nestane přesto že mám v aplikaci huawei AI life nastavené přepnutí písničky nebo zastavení nebo spuštění nevíte co s tím?

Diskusia a poradňa k Huawei Original FreeBuds 3 Red
Príslušenstvo pre Huawei Original FreeBuds 3 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Original FreeBuds 3 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Original FreeBuds 3 Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Original FreeBuds 3 Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Original FreeBuds 3 Red.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií