Huawei S5700-24TP-PWR-SI

Zobraziť katalóg
Huawei S5700-24TP-PWR-SI
Switch 20port 10/100/1000Base + 4x GE combo porty, PoE+, USB
Kód:  UM930a7 Produktové číslo:  S5700-24TP-PWR-SI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei S5700-24TP-PWR-SI

Extrémne výkonný switch S5700-24TP-PWR-SI od firmy Huawei, patrí do radu switchov S5700, ktorá spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky.Vysoká priepustnosť a prepínací kapacita, to sú vlastnosti, ktoré boli dosiahnuté vďaka veľmi modernému hardvéru a Huawei ODA, čo z týchto switchov robí ideálne zariadenie pre použitie vo vyťažených podnikovej sieti.Vďaka jednoduchej inštalácii, správe, pokročilému zabezpečenia a úsporným funkciám, Vám tieto zariadenia pomôžu vytvoriť modernú a výkonnú sieť.Verzia SI poskytuje funkcie sieťovej vrstvy Layer 2 a základné funkcie vrstvy Layer 3.Táto verzia disponuje aj funkciou PoE, ktorá poskytuje pripojeným zariadeniam elektrickú energiu o napätí až 48V a maximálnym odberu 30W.

Okrem podpory routovacích protokolov STP, RSTP, MSTP prepínače radu S5700 podporujú tiež Smart Link a RRPP, ktoré zaisťujú plynulý chod siete.Podpora BFD zabezpečuje, že prepínač je schopný včas detekovať chybu v protokoloch ako je OSPF, IS-IS, VRRP a PIM.Vďaka veľmi prepracovaným QoS pravidlám a bezpečnostným mechanizmom, medzi ktoré patrí napríklad 8 priority queues a niekoľko plánovacích algoritmov pre každý port, ďalej niekoľko opatrení na ochranu proti DoS útokom, pokročilá správa IP adries, VLAN a napríklad obmedzenia, kedy na každom rozhraní je možné nastaviť počet prípustných MAC adries.Dôležitá je aj podpora IPv6.

Vzhľadom k podpore SNMP v1/v2/v3 ponúka tieto zariadenia veľmi flexibilné metódy spravovania.Používateľ môže použiť CLI, Web NMS, telnet a HGMP.Dôležitá je aj podpora funkcie NQA, ktorá užívateľovi pomôže s plánovaním a rozširovaním siete.Ďalšou zaujímavosťou je podpora NTP, SSH v2, HWTACACS +, RMON, logov a štatistík.Jednoduchosť nastavenia dokazuje i možnosť automatickej konfigurácie, plug-and-play a podpora USB.

Neoceniteľnou vlastnosťou je tiež podpora iStack - inteligentného stohovanie switchov.Tento systém umožňuje prepojiť niekoľko switchov do jedného celku, čo v prípade poruchy niektorého z nich nevyvolá pád siete a zaručí bezproblémovú prevádzku.K rýchlejšiu a jednoduchšiu prácu prispieva aj možnosť spravovať prepojené switche pomocou jednej jedinej IP adresy.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
20x 10/100/1000 Base-T
4x gigabit combo port - 10/100/1000 Base-T + 100/1000 Base-X
1x konzoly
1x management
1x USB

Prepínací kapacita:
48 Gbit/s

Rýchlosť preposielanie paketov:
35,71 milióna paketov/s

Vlastnosti Ethernet:
Ethernet (full-duplex, half-duplex, auto-negotiation, riadenie dátového toku, jumbo frames, delenie linky)
VLAN (prístupové módy - access, trunk, hybrid a QinQ, nastavenie defaultné VLAN, mapovanie VLAN, prepínanie VLAN)
MAC (automatické učenie MAC adries, statické, dynamické a Blackhole záznamy MAC adries, filtrovanie paketov na základe zdrojovej MAC adresy, limitácie maximálneho počtu MAC adries na interface)
ARP (statické a dynamické ARP záznamy, ARP na VLAN, zmena doby pre ponechanie záznamu)

Správa:
Možnosť konfigurácie cez príkazový riadok, prihlasovanie cez konzolu a telnet, výmena informácií medzi terminálmi pomocou funkcie send
File system, správa adresárov a súborov, download a upload súborov cez FTP alebo TFTP
Centrálna správa logov, funkcie pre diagnostikovanie
Online upgrade firmware

Zabezpečenie:
SSHv2, RADIUS a HWTACACS overovanie, ACL filtering, DHCP packet filtering, obrana proti útokom - control packet attack, source address spoofing, LAND, SYN flood (TCP SYN), smurf, ping flood (ICMP echo), Teardrop, Ping of Death

Procesor:
800 MHz

Pamäť:
DDR - 256 MB
Flash - 32 MB

PoE:
Maximálne 48V, 30W/port

Rozmery:
442 x 420 x 43,6 mm

Spotreba:
Maximálne 455 W (z toho 370 W PoE zariadenia)

Operačná teplota:
0 ° C - 50 ° C

Napájanie:
100 až 240V ~ 50/60Hz

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei S5700-24TP-PWR-SI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei S5700-24TP-PWR-SI . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei S5700-24TP-PWR-SI . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei S5700-24TP-PWR-SI . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei S5700-24TP-PWR-SI .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií