AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Huawei Watch D Black

Zobraziť katalóg
Huawei Watch D Black
4,6 17 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,64" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 168 h, s ovládaním v češtine
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HU80583b1 Produktové číslo:  55029508 Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

406,02 €
Kúpiť balíček

Huawei Watch D Black


Jedinečné Huawei Watch D s tlakomerom – športové smart hodinky so zameraním na vaše zdravie

Športové smart hodinky Huawei Watch D vyzerajú na prvý pohľad trochu nenápadne, ale nenechajte sa zmiasť. Tieto inteligentné hodinky s tlakomerom vás prekvapia svojím zameraním a funkciami, medzi ktoré nepochybne patrí vysoko presné meranie krvného tlaku, EKG, monitoring spánku či srdcového tepu, funkcia kontroly stresu či vstavaný teplotný snímač. Vďaka týmto jedinečným funkciám sa hodinky Huawei Watch D stanú vaším osobným zdravotným asistentom. Okrem toho ponúkajú hodinky viac ako 70 režimov cvičenia.

Smart hodinky Huawei Watch D si zamilujete na prvý pohľad

Smart hodinky Huawei Watch D sú vybavené sofistikovanými komponentmi na meranie krvného tlaku v podobe miniatúrnej pumpy a tlakovej manžety v remienku. Hodinky ďalej disponujú odolným puzdrom z hliníkovej zliatiny a na ovládanie využijete okrem dotykov dve praktické tlačidlá. Veľký hranatý displej je vybavený 2.5D zaobleným sklom a v kombinácii s kovovým puzdrom utvára nádherný dizajnový kúsok, ktorý sa bude perfektne vynímať ako na pánskom, tak aj dámskom zápästí. Všetko zastrešuje intuitívny operačný systém HarmonyOS. K dispozícii je aj mobilná aplikácia Huawei Zdravia, s ktorou budete mať všetky informácie o svojom zdraví ako na dlani.

Úžasne presné meranie krvného tlaku

Vysoko presný snímač tlaku, dôkladná kontrola a menší odpor vzduchu umožňujú hodinkám na meranie tlaku Huawei Watch D dosahovať úžasne presné meranie s odchýlkou v rozmedzí ±3 mmHg. Presnosť merania krvného tlaku ešte zvyšuje dômyselne navrhnutý makromolekulárny napínací remienok, ergonomicky tvarovaná manžeta a motýliková spona. Vďaka vlastnému algoritmu Huawei TruBPTM je meranie veľmi jednoduché – nechýba inteligentná asistencia, detekcia abnormálneho držania tela a množstvo ďalších unikátnych funkcií. Tiež si môžete nastaviť vlastné plány merania s následným odoslaním informácií o nameraných hodnotách krvného tlaku.



S hodinkami Huawei Watch D zistíte takmer všetko o svojom zdraví

Nechýbajú ani funkcie merania EKG s vysoko výkonným senzorom umožňujúcim meranie jednozvodového EKG, analýzu v reálnom čase, sledovanie sínusového rytmu, fibriláciu predsiení a predčasných srdcových komorových rytmov. Huawei TruSeen 5.0+ s ôsmimi fotoelektrickými snímačmi rozmiestnenými v kruhu s dvoma skupinami svetelných zdrojov sa postará o presné meranie srdcového tepu. Zadná strana je zo zafíru, teda nehrozia alergické reakcie pokožky citlivejších jedincov a zároveň perfektne priľne k zápästiu. V kombinácii s najnovším algoritmom je monitoring srdcovej aktivity ešte presnejší. Elektródy s PVD zaisťujú pohodlné prichytenie k pokožke na lepšie snímanie EKG.

Skvele vybavené a odolné Huawei smart hodinky

Huawei smart hodinky ponúkajú aj monitoring hladiny kyslíka v krvi SpO2 alebo algoritmus Huawei TruSleep 2.0 s identifikáciou kľúčových fáz spánku – hlboký a ľahký či spánok s rýchlymi pohybmi očí (REM) aj doby prebúdzania. Samozrejmosťou je detailné vyhodnotenie spánku s personalizovanými radami. Iste oceníte funkciu kontroly stresu so špeciálnymi dychovými cvičeniami. Nechýba ani teplotný snímač, ktorý vás v prípade zmeny telesnej teploty ihneď upozorní. Smartwatch Huawei Watch D rozpoznajú šesť bežných tréningov a disponujú funkciou GNSS na presné sledovanie vašich vonkajších aktivít. Hodinky Huawei Watch D sú vodoodolné podľa štandardu IP68 a výdrž batérie dosahuje až 7 dní. Okrem zdravotných funkcií budete môcť využiť aj šikovného hlasového asistenta, ovládanie prehrávania hudby, budík či predpoveď počasia. Aplikácia Huawei Zdravie je kompatibilná s Android aj iOS mobilnými zariadeniami.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Huawei Watch D Black

  • Veľmi presné meranie krvného tlaku s odchýlkou v rozmedzí ±3 mmHg
  • EKG, teplota, srdcový tep, SpO2, monitoring spánku stresu a mnoho ďalšieho
  • 1,64" AMOLED displej s jemnosťou 326 PPI
  • Puzdro Huawei Watch D je vyrobené z ľahkého leteckého hliníka
  • Výdrž batérie až 7 dní
  • Viac ako 70 športových režimov
  • Odolnosť podľa IP68
  • Kompatibilné s iOS a Android
  • Konektivita: GPS, NFC a Bluetooth 5.1
  • Operačný systém HarmonyOS

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Unisex Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
51 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
IP68 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
40,9 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Zdravotné funkcie
Meranie krvného tlaku, EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Meranie telesnej teploty, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel, Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Budú niekedy v budúcnosti hodinky dostupné aj v tej titánovobielej verzii?

Je možné cez hodinky telefonovať? V popise je uvedené len prijatie alebo odmietnutie hovoru, čiže sa zdá, že hodinky nemajú vstavaný reproduktor.

Dobrý den, jak je to, prosím, s platbami u hodinek? Četl jsem, že s aplikací Curve a Huawei Zdraví by to nějak mělo jít, ale podrobnosti ani zkušenost se mi dohledat nepovedlo. Díky moc.

Dobrý den jdou prosím spárovat tyto hodinky Huawei Watch D a půjdou veškeré funkce s iphone 15 pro max děkuji za odpově

Dobrý deň. Nevidím v ponuke cvičení Turistiku aj napriek tomu, že ju pri hodinkách uvádzate. Taktiež som si nie istý prítomnosťou barometrického senzora, keďže hodinky nemerajú nadmorskú výšku. Ďakujem.

Dobrý den, nepodařilo se mi zprovoznit na hodinkách notifikace pro odpovídání na volání. V aplikaci v mobilu jsou. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, obsahují sportovní aktivity plavání?

Dobry den, je mozne namerena data a grafy exportovat do PC nebo primo vytisknout?

daju sa zamknut pomocou PIN?

Dobrý den, balení je kompletní? Oba řemínky a oba nafukovací vaky? Nějaké známky opotřebení? Dále by mne zajímalo jestli hodinky měří tep i kontinuálně? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Huawei Watch D Black
Príslušenstvo pre Huawei Watch D Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch D Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch D Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch D Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Watch D Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií