AlzaBoxy Q1 Aplikace

HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series

Zobraziť katalóg
HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series
4,9 19 hodnotení
Operačná pamäť – PC4-25600, XMP, napätie 1.20V
Kód:  DE65F1f21 Produktové číslo:  HX432C18FB2/8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series Predaj skončil

HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series

Označenie HyperX je výsadou tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Nie inak je tomu aj v prípade špičkového pamäťového modulu Kingston HyperX Fury Black s chladičom v štýlovom čiernom prevedení, ktoré vašej počítačovej zostave dodá exkluzívny vzhľad ladiaci s farbou ostatných komponentov. Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj pamäte HyperX z edície Fury starostlivo testované. Operačná pamäť disponuje kapacitou 8 GB.

Kľúčové vlastnosti HyperX Fury Black

  • 8 GB operačná pamäť
  • Vysoký výkon generácie DDR4
  • Pracovná frekvencia až 3 200 MHz
  • Vydarený moderný dizajn v čiernom prevedení
  • Pasívny chladič pre stabilitu pri záťaži a dlhú životnosť pamäte
  • Podpora Intel XMP

Taktovanie operačnej pamäte ľahko a rýchlo

Moderný čierny vzhľad pamäte Kingston HyperX Fury Black dokonale vynikne v každej počítačovej zostave s priehľadnou bočnicou. Použitý chladič ale nemá iba vizuálnu funkciu, ale tiež efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov. Tým zvyšuje ich spoľahlivosť a posúva vyššie limit pre taktovanie, ku ktorému má pripravené profily XMP 2.0. Už v základe však HyperX DDR4 ponúkne viac než dostatočný výkon ako pre hranie moderných hier, tak pre prácu v grafických či iných pamäťovo náročných programoch.

  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
1 ks Hotovo!
Moduly v balení
1x8GB Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
3 200 MHz Hotovo!
Časovanie
CL18 Hotovo!
Priepustnosť
25 600 MB/s Hotovo!

Rozhranie

Napätie
1,2 V Hotovo!
Farba podsvietenia
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:
» Všetky herné pamäte
» Všetky pamäte DDR4 8 GB pre PC
» Všetky pamäte RAM pre PC
» Všetky pamäte DDR4 8 GB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobý deň mam takúto istú RAM doma a keď si aj tuto objednám a dám do dual channel slotu všetko bude fungovať v poriadku ? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den, momentálně mám na svém PC 2x Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200. Procesor i deska tuto frekvenci podporují. Může nastat nějaký problém když k tomu přihodím další dvě hyperX o stejné frekvenci? Liší se v něčem, když jsou jen od jiného výrobce? Předem díky za odpověď.

Dobrý den, pokud koupím tuto ramku dvakrát k základní desce [MSI B450 TOMAHAWK] s procesorem [AMD RYZEN 7 3700X] a grafickou kartou [Geforce GTX 970] (později budu upgradovat na něco jako [Geforce RTX 2080] poběží to bez problémů? Je lepší koupit dvakrát tuto ramku či koupit samostatnou 16 GB? Někde jsem četl, že je lepší dávat dvě ramky namísto jedné jako celek. Díky za váš čas.

dobrý den při nastavení frekvence na 3200 se pc nenaběhne ramky dle všeho tuto frekvenci nezvládají ..teda minimálně v kombinaci s deskou ASUS TUF B450-PRO GAMING a procesorem ryzen 1600 dělám někde chybu nebo je to na reklamaci či je to normální ?

Dobry den, v u Vas zakupenom PC s procesorom RYZEN 3 2200G uz funguju operacne pamete RAM: HyperX 8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Predator Series. Bohuzial sa tato seria uz nepredava (nenasiel som na vasom webe), a chcem dokupit dalsich 8GB. S frekvenciou 3200 znacky HyperX som nasiel len tieto, bude tato seria Fury Black spolupracovat s povodnou Predator ? Naviac vidim rozdielnu hodnotu CL-ka. Prosim o radu ako postupovat s navysenim RAM. Dakujem, Alex

Dobry deň mozem sa opytovať ci tieto ramky budeu kompatibilne s Ryzen 2400 G

Dobrý deň, môžem na základnú dosku ktorá má dual channel zapojiť iba jednu RAM pamäť teda single channel? Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den bude tato paměť fungovat na desce Gigabite B450 AORUS M děkuji

Potřeboval bych poradit, kterou ramku mám koupit na svůj Počítač, aby mi to nějak neblblo. Mám HyperX Fury Black 8GB DDR4 2400mhz a nevím jestli mohu koupít tuhle tu a nebo uplně stejnou 2400mhz. Předem děkuji za opověd

Dobrý den mohu se zeptat když koupím 8 ram a přinesu PC namontujeme mi ho tam děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series
Príslušenstvo pre HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX 8 GB DDR4 3200 MHz CL18 Fury Black Series. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií