Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard

Zobraziť katalóg
HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard
5 7 hodnotení
Herná klávesnica – drôtová s mechanickými spínačmi Cherry MX Brown, podsvietená, zabudovaný USB hub, anglická lokalizácia klávesov, USB
Anglická klávesnica
Kód:  DU355a2 Produktové číslo:  HX-KB1BR1-NA/A2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard Predaj skončil

HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard

Mechanická herná klávesnica HyperX Alloy FPS sa vyznačuje minimalistickým kompaktným vyhotovením, ktoré je pre hranie FPS ideálne. Vďaka svojim kompaktným rozmerom uvoľní miesto na stole pre lepšie manévrovanie myšou, súčasne si však zachováva plnú funkčnosť.

Pevný oceľový rám je navrhnutý tak, aby si klávesnica uchovala dlhú životnosť a maximálnu stabilitu. Klávesnica HyperX Alloy FPS je veľmi dobre prenosná a dodáva sa s kvalitným prepravným puzdrom zo sieťovej tkaniny, do ktorého možno klávesnicu i príslušenstvo uložiť a ktoré ju chráni, keď cestuješ na turnaje, LAN párty či inde, kde ťa hra zavedie. Napájací kábel s konektorom mini-USB je odpojiteľný, vďaka čomu má klávesnica uložená na prepravu menšie rozmery. Opletenie zase chráni kábel pred poškodením.

Kvôli vysokej presnosti, kontaktu a spoľahlivosti klávesov na hernej úrovni je klávesnica osadená mechanickými klávesmi Cherry MX, ktoré využívajú priekopnícku technológiu Gold Crosspoint spoločnosti Cherry, svetovú špičku v oblasti technológií mechanických klávesov. Vďaka samočistiacim zlatým kontaktom sú klávesy odolné voči prachu a nečistotám a majú pružiny z kovovej zliatiny odolávajúce tlaku. Klávesy majú záruku 50 miliónov stlačení každého klávesu bez straty kvality alebo citlivosti.

Kompaktné vyhotovenie

Priestorovo úsporné rozvrhnutie maximalizuje miesto na stole pre pohyb FPS myši. Klávesnica je kompaktná, ale zachováva si plnú funkcionalitu a ľahko sa prenáša, keď hráš mimo domova.

Pevný oceľový rám

Vďaka vrchnej doske z pevnej zliatiny je klávesnica HyperX Alloy FPS maximálne stabilná a odolná.

Praktický USB dobíjací port

USB dobíjací port, ku ktorému je ľahký prístup, ti pomôže udržiavať telefón či iné mobilné zariadenie pri sile, aj keď budeš hrať mnoho hodín.

Mechanické klávesy Cherry MX

Pre špičkovú kvalitu a trvanlivosť je klávesnica osadená mechanickými klávesmi Cherry MX, ktoré zaisťujú presný kontakt klávesov a záruku až 50 miliónov stlačení bez straty kvality alebo citlivosti.


Herný režim

V hernom režime je deaktivovaný kláves Windows. Tým sa predchádza neželanému prerušeniu. Anti-ghosting a plný N-key rollover potom umožňujú stlačiť všetky klávesy súčasne, pričom každý stisk klávesu je registrovaný a vykonaný okamžite potom, čo k nemu dôjde.

Ľahko prenosné vyhotovenie

Klávesnicu i príslušenstvo možno uložiť do kvalitného cestovného puzdra zo sieťovej tkaniny, ktoré ju tiež chránia, keď cestuješ na turnaje či LAN párty. Odpojiteľný USB napájací kábel znižuje objem pri preprave a menej hrozí aj poškodenie kábla.

Podsvietené klávesy

Môžeš si vybrať jeden zo šiestich predvolených režimov LED, vrátane vlastného režimu a pohodlne hrať aj pri slabom osvetlení. Päť úrovní jasu umožňuje prispôsobiť si hranie vo dne aj v noci.

Farebné kryty na klávesy

Dobre viditeľné červené kryty klávesov a nový povrch ponúkajú maximálnu kontrolu a lepší dojem. Rýchlo nájdeš najdôležitejšie klávesy pre pohyb. Nástroj na odstraňovanie krytov, ktorý tento úkon uľahčuje, je súčasťou dodávky.


Porovnanie typov spínačov Cherry MX

Cherry MX BlueCherry MX BrownCherry MX Red
Herný štýlClickTactileLinear
Ovládacia sila50cN45cN45cN
Zvuková odozvaHlasnáVyváženáTichá
Herné preferenciePresnosť s väčšou zvukovou a hmatovou spätnou väzbouRovnováha rýchlosti, presnosti a pohodliaVeľmi rýchla odozva

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Anglická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, USB Hub Hotovo!

Typ spínača

Typ spínača
Cherry MX Brown Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
44,2 cm (441,96 mm) Hotovo!
Výška
3,81 cm (38,1 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň má tento produkt aj vlastný program?

Dobrý deň, keď má klávesnica odpojitelný kábel vie sa bezdrátovo pripojiť napr. cez bluetooth ? Alebo funguje len cez kábel ?

Dobrý deň chcel by som sa spýtať, či výška klávesnice je nastaviteľná? (či má také nožičky, pomocou ktorých si viem zadok klávesnice zvýšiť)

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je možné dokoupit si klávesy s diakritikou k této klávesnici.

Dobrý deň tie náhradné cerveneu klávesy sú z plastu či kovu?

Dobrý den je tato klávesnice vodotěsná nebo čím ji mohu čistič.

Dobrý den, je zde napsáno, že klávesnice má anglický layout. Je to tak skutečně? Jde mi zejména o to, zda je na klávesnici dvouřádkový enter. Předem děkuji za odpověď

Dobrý deň pokial viem tak táto klavesnica s anglickým layoutom ma dvojriadkovy enter a uzky shift tak prečo je v popise jednoriadkový enter a široký shift

Dobrý den, máte v prodejně v Holešovicích k dispozici ukázku MX Cherry switchů (4 testovací klávesy - red, blue, brown, black)?

Dobrý den, lze v dohledné době počítat i s CZ verzí této klávesnice?

12
Diskusia a poradňa k HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard
Príslušenstvo pre HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Alloy FPS Brown Mechanical Gaming Keyboard.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií