Rapture AP+ plus nový vizuál

HyperX ChargePlay Base Qi

Zobraziť katalóg
HyperX ChargePlay Base Qi
3,3 3 hodnotení
Dobíjacia stanica – určená na dobíjanie až 2 QI certifikovaných zariadení, výkon 10W, 2× display na monitorovanie stavu, kábel a adaptér súčasťou balenia
Kód:  DS992d5a4 Produktové číslo:  HX-CPBS-C
HyperX ChargePlay Base Qi Predaj skončil

HyperX ChargePlay Base Qi

Dobíjacia stanica HyperX ChargePlay Base Qi

Máte moderný inteligentný telefón, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie? Alebo si chystáte zaobstarať špičkovú bezdrôtovú myš HyperX Pulsefire Dart? Potom v oboch prípadoch budete potrebovať dobíjaciu stanicu s podporou technológie Qi.

Stanica nabíja 2 zariadenia súčasne

Kľúčovou výhodou nabíjačky HyperX ChargePlay Base Qi je podpora súčasného nabíjania dvoch zariadení s celkovým nabíjacím výkonom až 15 W. Ak budete nabíjať len jedno zariadenie, tak bude k dispozícii až 10 W.

Nabíjačka pre mobil aj myš

Nabíjačka je dodávaná vrátane prepojovacieho kábla (1,8 m) s koncovkami USB-C na strane nabíjačky a USB-A na strane adaptéra. Aj ten je samozrejme súčasťou balenia.

HyperX ChargePlay Base Qi

Kľúčové vlastnosti dobíjacej stanice HyperX ChargePlay Base Qi

  • Značková podložka na bezdrôtové nabíjanie
  • Súčasne nabíja 2 zariadenia
  • Celkový nabíjací výkon 15 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hodí se podložka pro nabíjení Iphone 12?? Děkuji za odp.

Je tato podložka připravena na Apple Watch charging?

Diskusia a poradňa k HyperX ChargePlay Base Qi
Príslušenstvo pre HyperX ChargePlay Base Qi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX ChargePlay Base Qi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX ChargePlay Base Qi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX ChargePlay Base Qi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX ChargePlay Base Qi.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií