Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HyperX Cloud Flight S

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Flight S
4,5 7 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, USB-A, pre PC, PlayStation 4 a PlayStation 5, herný režim, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 10 Hz–20000 Hz, citlivosť 99,5 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, výdrž batérie až 30 h
Kód:  DS992e3a Produktové číslo:  HX-HSCFS-SG/WW

HyperX Cloud Flight S

Každý správny hráč vie, že nie je dôležitá iba grafika a hrateľnosť, ale aj skvelý zvuk. Tieto herné slúchadlá majú obľúbený tvar náušníkov, zakryjú dostatočne ucho, ale aj naďalej zostávajú kompaktné. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou bezchybnej izolácie hudby vo vašich ušiach. Sú vybavené rádiofrekvenčnou technológiou na bezdrôtový prenos hudby, čo vám poskytne úplnú voľnosť pohybu. Zásluhou frekvenčného rozsahu 10 Hz až 20 000 Hz si môžete byť istí, že každá vaša obľúbená pesnička zaznie presne podľa vašich predstáv. Na slúchadlách oceníte aj užitočný mikrofón. Do výbavy, ktorú značka HyperX doplnila tomuto modelu, patrí ovládanie hlasitosti.

HyperX Cloud Flight S vás potešia dômyselným mikrofónom

Nielen hráči nájdu využitie pre solídny mikrofón. Mikrofón slúchadiel HyperX zaručí ničím nerušené spojenie s priateľmi na Skype, TeamSpeaku, alebo akomkoľvek inom fóre. Vďaka odnímateľnému riešeniu nijako neprekáža, keď ho nepoužívate. Patrí medzi mikrofóny so smerovým snímaním, veľmi dobre potláča okolitý ruch a tak sú herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S úžasnou voľbou do hlučnejšieho prostredia plného ďalších ľudí. Impedancia použitého mikrofónu je 32 Ohm, citlivosť 99,5 dB/mW. Zvláda frekvenčný rozsah 10 Hz až 20 000 Hz.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
10 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
99,5 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-40,5 dB Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
30 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
320 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sluchatka mi po pripojení k pc sekaju keď mám zapnutý discord aj inú aplikáciu, viete mi poradiť čo mám robiť?

Dobrý den, je zaručena kompatibilita s PS5? Na stránkách výrobce uvádějí pouze PS4. Zkoušel někdo? Děkuji.

Dobrý deň, Chcel sa opýtať či Qi nabíjačka príde spolu zo slúchadlami lebo som ju hľadal na e-shope a nevidím žeby sa dala dokúpiť.

Dobrý deň, chcem sa spýtať na software, predvčerom som si ich kúpil, písali že je k tomu aj software, ktorý po stiahnutí nevie detegovať moje zariadenie, teraz neviem či je chyba v slúchadlách alebo v tom softwari že je beta, mal by som vrátiť produkt alebo počkať ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se daji sluchátka připojit i k mobilu drátově.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se v balení nachází nabíjecí položka. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý večer, je možné si pořídit nahradní USB flash vysílač do kterýho jde signál bezdrátově do sluchátek ??? Už to mam malinko ohnuté a když za to zavadím, začne to šumět a dělat to neplechu do uši. Děkují

Koupil jsem si je a jsou dobré, vůbec to nešumí když nemám nic zaplýho. Sedí perfektně na hlavě. i na uši. Ale nejde mi přepnout v nastavení na prostorový zvuk. Prostě tam je položka vypnuto a nejde nastavit nic jiného. Tak nevím, co s tím, ani na stránkách HyperX nemají na to speciální ovladač. Když zmáčknu tl. na sluchátkách 7.1, tak se nic neděje, ani když to tl. podržím déle. Neví někdo co s tím? :(

Dobry den, otazka: Sluchadla su robene vo velkosti okolo usi, alebo budu tlacit na ucho? Vdaka!

Dobrý deň, sú tieto sluchátka kompatibilné s Xbox One?

12
Diskusia a poradňa k HyperX Cloud Flight S
Príslušenstvo pre HyperX Cloud Flight S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Flight S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Flight S.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Flight S.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud Flight S.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií