AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey
4,8 212 hodnotení
Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, USB-A, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE a Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, priestorový zvuk 7.1, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, frekvenčný rozsah 15 Hz–25000 Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 60 Ohm, menič 53 mm, kábel 1 m
Kód:  DS992d Produktové číslo:  KHX-HSCP-GM Stránky výrobcu

HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey

HyperX™ Táto náhlavná súprava novej generácie vytvára virtuálny priestorový zvuk 7.1 so vzdialenosťou a hĺbkou, takže tvoje zážitky z hier, filmov i hudby budú ešte dokonalejšie. Urči, kde presne nájdeš svojich protihráčov, a udri skôr, než zistia, že sa priblížiš.
Súprava HyperX Cloud II je vybavená digitálne vylepšeným mikrofónom eliminujúcim šum, funkcia automatického nastavenia zosilnenia a potlačenia ozveny sa aktivuje zvukovou kartou USB.
Výsledkom je čistejšia kvalita zvuku a redukcia hluku z pozadia. Hlasitosť sa automaticky upravuje so zvyšujúcou sa hlasitosťou herných zvukov, čo pomáha optimalizovať komunikáciu v rámci tímu a chatovanie pri intenzívnych bitkách.
Slúchadlá HyperX Cloud II ponúkajú reprodukciu v kvalite Hi-Fi, 53 mm meniče sprostredkujú bohatý a kryštalicky čistý zvuk v spodných, stredných i vysokých polohách, rovnako ako basy vylepšené zvukovou kartou.
Súprava HyperX Cloud II je optimalizovaná pre profesionálne hranie. K systémom PC a Mac sa pripája pomocou USB, k systémom PS4 a Xbox One2 sa pripája pomocou 3,5 mm jackov kompatibilných s režimom stereo. Uzavreté náušníky napomáhajú eliminácii hluku pri hraní na turnajoch a v inom hlučnom prostredí. Hráči sa tak môžu v pokoji sústrediť na likvidáciu nepriateľov.

Pokročilé ovládanie zvuku

Pomocou tlačidla môžeš ľahko zapínať a vypínať priestorový zvuk 7.1. Vyššie pohodlie zaistí nezávislý ovládač hlasitosti zvuku a mikrofónu. Interná zvuková karta DSP zosilňuje zvuk i hlas pre optimálny zážitok z hry na úrovni HiFi.

Virtuálny priestorový zvuk 7.1

Slúchadlá vytvárajú virtuálny priestorový zvukový dojem vzdialenosti a hĺbky, ktorý posilňuje zážitky pri hraní, sledovaní filmov či počúvaní hudby. Systém funguje v režime plug and play, čo znamená, že nie sú potrebné žiadne ovládače.

Vynikajúca kvalita zvuku

Slúchadlá HyperX Cloud II ponúkajú zvuk v kvalite Hi-Fi vďaka 53 mm meničom a zaručujú vynikajúcu kvalitu zvuku pri hraní alebo v profesionálnom zvukovom prostredí. Kryštalicky čistý zvuk v spodných, stredných i vysokých polohách a zvýraznené basy ťa doslova vtiahnu do hry.

Digitálne vylepšený mikrofón

Pri použití s USB ovládacím boxom sa aktivujú funkcie eliminácie šumu, AGC a potlačenie ozveny. Čistejšia kvalita hlasu a redukcia šumu z pozadia zlepšuje celkový zvukový zážitok. Odpojiteľný mikrofón je možné použiť pri hraní hier a pri počúvaní hudby ho možno ľahko odpojiť.


Certifikácia pre TeamSpeak

TeamSpeak certifikuje kvalitu hlasu, ktorý musí byť čistý a jasný, s vynikajúcim zvukom. Pri testoch neboli zaznamenané žiadne počuteľné ozveny, šumy z pozadia ani skreslenie hlasu. Ďalšie kompatibilné chatovacie klientské aplikácie zahŕňajú Skype, Mumble či Ventrilo.

Maximálne pohodlie

Slúchadlá HyperX Cloud sú dodávané so 100 % vypchávkami náušníkov z pamäťovej peny a vymeniteľnými náušníkmi s rôznymi možnosťami textúr pre najrôznejšie zvukové profily.

Optimalizované k profesionálnemu hraniu

HyperX Cloud II sú oficiálne slúchadlá súťaže Intel Extreme Masters. Umožňujú hrať v pohodlí a s najlepším možným zvukovým zážitkom na systémoch PC, Mac aj na konzolách. Uzavreté náušníky umožňujú pasívne odfiltrovať šumy, čo ti dáva možnosť súťažiť na maximálnej úrovni.

Vylepšené príslušenstvom

Slúchadlá HyperX Cloud sa dodávajú so všetkým potrebným príslušenstvom, vrátane adaptéra pre použitie v lietadle, koženkových a zamatových vypchávok náušníkov a cestovateľskej sieťovky, takže môžeš hrať aj na cestách.


Porovnanie modelov herných slúchadiel HyperX Cloud

HyperX Cloud

HyperX Cloud II

Možnosti pripojenia

USB kábel

X

Analógové jacky 3,5 mm

X

X

Zvukové kanály

Stereo (2.0)

X

X

Priestorový zvuk 7.1 (USB)

X

Charakteristika mikrofónu

Eliminácia šumu

X

Potlačenie ozveny

X

Odpojiteľný

X

X

Pohodlie a ovládanie

Ovládanie hlasitosti zvuku a vypnutie

X

X

Ovládanie hlasitosti zvuku a mikrofónu

X

Vypchávky náušníkov z pamäťovej peny

X

X

Slúchadlový pásik z pamäťovej peny

X

Podpora systémov

PS4 (v režime stereo)

X

X

Xbox One (je nutný adaptér Xbox One Stereo, ktorý nie je súčasťou dodávky)

X

X

Windows 8, Windows 7

X

X

Windows Vista

X

X

Mac

X

X

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
15 Hz Hotovo!
Frekvencia do
25 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
98 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
53 mm Hotovo!
Impedancia
60 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-39 dB Hotovo!
Impedancia
2 200 Ohm Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak funguje tlačítko na zesílení mikrofonu proto že nevím na co to tam je

Dobrý den. je možné použít ovládání hlasitosti a mikrofonu i ps4?

Když zapojíme do mobilu přes 3.5 mm Jack bude fungovat 7.1 zvuk nebo musím přes USB-A

Dobrý deň,uvažujem nad kúpou týchto slúchadiel a chcel som sa spýtať či sú slúchadlá na ušiach alebo okolo uší(vcucnuté) Ak áno aké slúchadlá by ste mi odporúčili? Nemám skúsenosť so slúchadlami okolo uší a neviem či mi budú dobré(či budú pohodlné) Dakujem za odpoved

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se zhorší kvalita zvuku, když budou sluchátka připojena přes USB a ne přes 3,5 jack?

Dobrý den mohl bych se zeptat na více info. o mikrofonu děkuji (myslím tím kvalitu)

Zdravím, je stále součástí balení rozdvojka na 3,5mm Jack která je na předposledním obrázku? děkuji za odpověď.

Dobrý deň akurat mi prišli nové slúchadka hyperx cloud alpha a mám obyčajny notebook s 3.5mm jack connectom a skúšal som ich zapojit aj som ich zapojil ale nefungovali a potom som to aj skusal na televizori a tam fungovali vedel by mi niekto poradit? Dakujem

Dobrý deň, bude 7.1 priestorový zvuk fungovať aj na notebooku Acer Nitro 5 Obsidian Black NH.QB2EC.004? Nie je k tomu potreba zvuková karta alebo podobne?

Dobrý den prosím vás jsou tyhle sluchátka kompatibilní s Windows 10?

123...
Diskusia a poradňa k HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey
Príslušenstvo pre HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud II fülhallgató Gunmetal Grey.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií