Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition

Zobraziť katalóg
HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition
3,7 4 hodnotení
Slúchadlá herné, uzavreté, meniče 50mm, odnímateľný mikrofón, 3,5mm jack
Kód:  DS992e1a Produktové číslo:  HX-HSCRXGW-RD
HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition Predaj skončil

HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition

Urobte si radosť a kúpte si slúchadlá s témou vašej obľúbenej hry Gears of War. Nechajte sa uniesť reprodukciou ako nikdy pred tým a ohromujúcim rozsahom a hĺbkou, ktoré vám jasne dajú vedieť, že ste nenarazili na len tak hocijaké slúchadlá. S ich pomocou lokalizujete protivníkov skôr, než sa k vám priblíži a s ľahkosťou ich pošlite „do nebíčka“. Novo vyladené zvukové profily vytvárajú rozsiahlejšiu zvukovú scénu, ktorá sa perfektne hodí na FPS a hranie v otvorenom svete, rovnako ako na koncertný zážitok pri počúvaní hudby. Jednoduché zapojenie je zaručené so všetkými konzolami Xbox One, PlayStation 4 a Wii U, počítačmi, mobilnými telefónmi a tabletmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné slúchadlá s témou hry Gears of War
  • Spĺňajú certifikáciu TeamSpeak a Discord
  • Prémiové 50 mm meniče na skvelú dynamiku
  • Veľmi odolný oceľový rám zvyšuje životnosť
  • Pamäťová pena HyperX zabezpečuje vysoký komfort
  • Naozaj široké multiplatformové využitie

Snímanie hlasu v najvyššej kvalite

Vo výbave samozrejme nestojí bokom ani flexibilne nastaviteľný a odnímateľný mikrofón s funkciami eliminácie okolitého šumu a zvýšenie zrozumiteľnosti hlasu na ľahšiu komunikáciu v hre. O jeho kvalite ostatne hovorí aj certifikácia TeamSpeak, ale aj rozsiahla použiteľnosť takmer s akýmikoľvek komunikačnými programami. Spomeňme napríklad Discord, Skype, Ventrilo, Mumble, či RaidCall.

Nemecká konštrukčná precíznosť

Headset bol navrhnutý asertívnymi a detailmi posadnutými nemeckými inžiniermi a podľa toho aj vyzerá jeho spracovanie. Základom je odolný oceľový rám, ktorý dopĺňajú uzavreté koženkové mušle s čalúnením, signovanou a extra hustou pamäťovou penou HyperX. Vďaka nej získate maximálne pohodlie aj pri dlhom bojovaní až do skorých ranných hodín. Konektorový kábel je dlhý 1,3 metra a obsahuje štandardný 4-pólový konektor (CTIA). Ten ale môžete ľahko predĺžiť o ďalšie dva metre s ovládacím zvukovým boxom a štandardnou dvojicou 3,5 mm konektorov na slúchadlá a mikrofón, na ktoré nájdete konektor na všetkých bežných zvukových kartách.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den ,muzete mi vysvetlit proc ste zrusili prodej techto sluchatek za 2000,-?

Dobrý den mám otázku jaký je rozdíl mezi těmito sluchátky ve verzi gears of war a stejnymi akorát v celé černé barvě v popisu jsem toho moc nenašel dekuji

dobrý den chcel som sa spitat kupil som si sluchadla HyperX Cloud Revolver GoW edition a ked ich pripojim do pc tak mikrofon dost šumi napojil som ich aj do dalšich 2 notebookov a stale šumi neviete jak je to možné ??? pozrel som uz asi 10 video navodov a nic nepomohlo

Nemusite spechat. Neni to zadny trhak dne, ale standartni cena sluchatek jen chteji oblafnout lidi. Take sem se nechal nachytat.

Diskusia a poradňa k HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition
Príslušenstvo pre HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Wolke Revolver Gears of War Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Wolke Revolver Gears of War Ausgabe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií