Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Rapture

HyperX FURY S Mouse Pad XL

Zobraziť katalóg
HyperX FURY S Mouse Pad XL
4,9 13 hodnotení
Podložka pod myš – veľkosť XL, materiál: textil a guma, rozmery: 90 cm×42 cm×0.4 cm, antistatický povrch, protišmyková základňa, čierna
Kód:  DS996a4 Produktové číslo:  4P5Q9AA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HyperX FURY S Mouse Pad XL

Kvalitná herná podložka pod myš HyperX FURY S Mouse Pad XL

Spoločnosť HyperX myslí na náročných hráčov a snaží sa splniť všetky ich túžby. Práve preto je tu nová herná podložka FURY S Mouse Pad XL v senzačnom vyhotovení. Kolosálne rozmery podložky vám dovolia mať myš a klávesnicu vždy na jednom mieste. Robustne obšité okraje značne predlžujú životnosť podložky. Nech už máte akúkoľvek myš, všetky budú lietať rovnako rýchlo aj dostatočne presne. Samozrejmosťou podložky HyperX FURY S Mouse Pad XL je gumový protišmykový základ, zaisťujúci prvotriedne herné momenty.

Nadštandardne rozmerná podložka

Do hernej podložky HyperX FURY S Mouse Pad XL sa okamžite zamilujete. Má totiž skutočne monumentálne rozmery 900 × 420 mm. To je dosť miesta na umiestnenie klávesnice a úplne neobmedzené pohyby myši.

Kvalitne vyhotovená podložka HyperX FURY S Mouse Pad XL

HyperX FURY S Mouse Pad XL má bezšvíkové prešívané okraje proti roztrhnutiu, ktoré sú odolné proti každodennému opotrebovaniu. Samozrejmosťou je logo HyperX v pravom dolnom rohu.

Podložka pod myš, ktorá sa ani nepohne

Robíte prudké a nečakané pohyby myšou? V tom prípade oceníte, že podložka HyperX FURY S Mouse Pad XL je vybavená mäkkým látkovým povrchom pre maximálne pohodlie vášho zápästia. A pre dokonalé uchytenie na jednom mieste potom vďačí spodnej strane z prírodnej gumy, ktorá je navrhnutá tak, aby držala aj pri veľkej fyzickej námahe.

Kľúčové vlastnosti podložky HyperX FURY S Mouse Pad XL

  • Špičková herná podložka pod myš
  • Veľkolepé rozmery 900 × 420 mm
  • Vhodná pre hráčov všetkého typu
  • Odolné vyhotovenie
  • Vďaka gumovej základni skvele drží na jednom mieste

Parametre a špecifikácia

Materiál
Textil, Guma Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Antistatický povrch, Protišmyková základňa Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Hĺbka
0,4 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Hĺbka
0,4 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
Herná Hotovo!
Veľkosť
XL Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Textil, Guma Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Antistatický povrch, Protišmyková základňa Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, vlastním túto podložku už cca 1 a pol roku a včera som sa ju rozhodol umyť kvôli bielym škvrnám v "jarnej" vode s mäkkou hubkou a mydlom na ruky. Vyschla mi po cca 1 hodine (všade písali že po 24-36 hodinách), ale ostali niekde biele škvrny. Tak ma zaujíma či som si ju nejak poškodil alebo či som si ju zle umyl. Bol by som rád keby ste mi podrobne napísali ako si ju umyť a s čím aby bola ako "nová". Ďakujem za váš čas.

Diskusia a poradňa k HyperX FURY S Mouse Pad XL
Príslušenstvo pre HyperX FURY S Mouse Pad XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX FURY S Mouse Pad XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX FURY S Mouse Pad XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX FURY S Mouse Pad XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX FURY S Mouse Pad XL.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií