Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe

Zobraziť katalóg
HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe
4,8 9 hodnotení
SSD disk rozhranie M.2, Marvell 88SS9293, čítanie až 1400 MB/s, zápis až 600 MB/s, Half-Height Half-Length
Kód:  FT136d1 Produktové číslo:  SHPM2280P2H/240G Stránky výrobcu
HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe Predaj skončil

HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe

Označenie HyperX je výsadou iba tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Inak to nie je ani v prípade nového špičkového SSD disku Kingston HyperX Predator s ultravysokými rýchlosťami ako pri čítaní, tak pri zápise.

Disk využíva moderné technológie pre enormne rýchlu odozvu pri multitaskingu. Jeho prevedenie M.2 umožňuje dosahovať vyššie rýchlosti ako kedykoľvek predtým. Posúva tak možnosti počítačových zostáv do nových dimenzií. Neuveriteľná rýchlosť prenosu dát dosahuje až 1400 MB/s pre čítanie a 600 MB/s pre zápis, a bez problémov tak prevalcuje akúkoľvek konkurenciu. Je teda vhodný pre náročných užívateľov, ktorí od svojho stroja požadujú extrémny výkon a okamžitú odozvu.

Rozmerový formát M.2 zaručuje podporu platforiem novej generácie so slotom M.2. Okrem toho je v balení k dispozícii adaptér HHHL (half-height, half-length, čiže polovičná výška a dĺžka) určený pre mnoho existujúcich dosiek, ktoré päticu M.2 nemajú. Umožňuje tak zapojiť disk cez štandardný slot PCI Express. Navyše sú pribalené štandardné úchyty, ale aj úchyty pre tenší profil, aby bolo možné disk použiť aj v malých a štíhlych výkonných systémoch. Kingston poskytuje na disk trojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou.

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den nejrychlejší a nejkvalitnější M.2 nejlépe značky kingstone na základní desku 970 PRO GAMING/AURA a jestli je kompatibilní s samsung ssd 850 250 gb M.2 a jestli má fungovat hned nebo je zapotřebí nějaké nastavení ? [email protected]

Dobrý den, bude tento disk fungovat na desce P6T Deluxe X58 jako systémový disk (bootování) ?

Kompatibilita s GA-970A-UD3P (do slotu PCIe x4)

Nevíte, zda bude PCIe fungovat s jakýmkoli PC resp. MAC PRO 2008 - 2010, které má v sobě PCIe 2.0 x16?

Dobry den, mam zakladni desku GA-X79-UD5 a chtěl bych si pořídit SSD disk FT136d1. Prosim proverte kompatibilitu a funkcnost. dekuji tomas mrva

Diskusia a poradňa k HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe
Príslušenstvo pre HyperX Predator 240GB s adaptérom do PCIe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Predator 240GB s adaptérem do PCIe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Predator 240 GB mit PCIe-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Predator 240 GB mit PCIe-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX Predator 240GB PCIe adapterrel.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií