AD homeoffice Aplikace

Hysure Halo Air Purifier

Zobraziť katalóg
Hysure Halo Air Purifier
4,2 11 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 80 m3/hod, príkon 35 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 10 m2, maximálna hlučnosť 55 dB(A), minimálna hlučnosť 30 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, časovač, regulácia výkonu, nočný režim a dotykový panel
Kód:  HYSCV122 Produktové číslo:  HYS-HALO1W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hysure Halo Air Purifier

Čistička vzduchu Hysure vie vytvoriť prijateľnejší vzduch najmä alergikom a osobám s dýchacími ťažkosťami. Tento pohotový mobilný spotrebič sa uplatní obzvlášť pre byty a domácnosti s plochou do 10 m2. O účinnosti čistenia ovzdušia vás bez váhania presvedčí vzduchový výkon – čistička vzduchu vie odfiltrovať dokonca až 80 m3/h. Ovzdušie hneď v prvej fáze zbaví väčších častí, chlpov či vlasov prostredníctvom predfiltra. Ústrednou filtračnou časťou čističky vzduchu Hysure je však HEPA filter vzduchových častíc, ktorý rýchlo absorbuje maximálne množstvo baktérií, prachu aj iných alergénov. Na účinnú neutralizáciu nepríjemných pachov je najlepší najmä uhlíkový filter.

Podstatné funkcie čističky vzduchu Hysure Halo Air Purifier

  • Čistička vzduchu Hysure je vhodná pre miestnosti do 10 m2
  • Filter HEPA zachytáva maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter absorbuje nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 55 dB(A) a minimálna hlučnosť 30 dB(A)
  • Výkon čistenia 80 m3/h

Príjemné funkcie čističky vzduchu Hysure Halo Air Purifier

Oslní aj časovačom, pomocou ktorého si na základe svojich požiadaviek komfortne navolíte interval chodu. Výkon môžete kedykoľvek meniť (zvyšovať alebo znižovať), a tak ľahko usmerňovať spotrebu elektrickej energie aj mieru hlukového zaťaženia. Na chod čističky vzduchu Hysure počas spánku si možno vybrať individuálny režim so zníženou mierou hluku. K užitočným a praktickým doplnkom radíme dotykový panel, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné.

Parametre a špecifikácia

Príkon
35 W Hotovo!
Vzduchový výkon
80 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
10 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
35 W Hotovo!
Vzduchový výkon
80 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
10 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30 dB(A) Hotovo!
Výbava
Dotykový panel Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, koupila jsem cisticku vzduchu pred necelym rokem (zbozi je tedy stale v zaruce), ale nejsou k dispozici nahradni filtry (pouze velikost max a ta je 2x tak velka). Prosim o informaci, zda je nejaka alternativa filtru nebo lze vyrobek vratit. Takto mi je, ani ne za rok, k nicemu a bez noveho filtru uz postrada smysl. Dekuji.

Dobrý den, budou ještě dostupné náhradní filtry? Níže v dotazech píšete na dotaz z dubna/22, že za dva měsíce, ale stále nejsou skladem. Děkuji za odpověď.

Hysure Halo Air Purifier, pls je dostupny filter...

Dobrý den, je čistička vhodná pro kuřáky? Tím myslím, zda zbaví místnost od cigaretového dýmu a zápachu.

Dobry den, na Alze nahradny filter uz nie je dostupny a inde sa neda zohnat. Bude este niekedy dostupny u vas alebo je ta cenova akcia kvoli tomu ze je to vybehovy model a nahradny filter uz nebude mozne kupit?

Dobrý deň, je k tomu hneď jeden filter?

Dobrý den chci se zeptat jaké jsou rozměry čističky ?

Dobrý den, chci se zeptat, jak moc zbavuje čistič místnost prachu. Děkuji.

Dobrý den, jak dlouho vydrží filtr?

Za jakou dobu přibližně by se měl filtr vyměnit? Nemám s čističkami zkušenost, tak abych věděl, kolik filtrů čistička spotřebuje plus mínus za rok? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Hysure Halo Air Purifier
Príslušenstvo pre Hysure Halo Air Purifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Halo Air Purifier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hysure Halo Luftreiniger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Halo Luftreiniger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hysure Halo Air Purifier.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií