AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster

Zobraziť katalóg
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster
Čistička vzduchu výkon 130 m3/h, príkon 23 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 16 m2, maximálna hlučnosť 55 dB(A), minimálna hlučnosť 30 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, automatický režim, časovač, diaľkové ovládanie, dotykový panel, nočný režim, pre alergikov, regulácia výkonu, senzor kvality ovzdušia a zvlhčovač vzduchu
Kód:  SHYSCV391bun
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster Predaj skončil

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster

Kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu Hysure dokáže navodiť osviežujúci a zdravý vzduch pre ľudí s dýchacími ťažkosťami aj pre tých zdravých. Tento verný mobilný prístroj je absolútne ideálny do bytových aj kancelárskych priestorov do veľkosti až 16 m2. O efektivite čistenia vzduchu vás bez otáľania uistí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu ľahko spracuje až 130 m3/h. Ovzdušie sa v prvom rade pripraví o veľké nečistoty, ako napríklad chlpy či vlasy, cez predfilter. Zásadným filtračným členom čističky vzduchu Hysure je však filter typu HEPA ktorý účinne vie pohltiť skoro 99 % všetkých baktérií a alergénov. Na likvidáciu výparov z kuchyne a ďalších pachov je vhodný najmä uhlíkový filter. Okrem režimu filtrácie vzduchu ho pritom tiež rozumne zvlhčuje, čím sa stáva celkovo zdravší pre naše dýchacie ústrojenstvo.

Najdôležitejšie vlastnosti čističky vzduchu Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster

  • Čistička a súčasne zvlhčovač vzduchu
  • Čistička vzduchu Hysure je vhodná pre miestnosti do 16 m2
  • Filter HEPA zachytáva 99 % peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od chlpov, vlasov a ďalších nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 55 dB(A) a minimálna hlučnosť 30 dB(A)
  • Vzduchový výkon 130 m3/h

Prednosti čističky vzduchu Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster

Sofistikovaná čistička vzduchu Hysure vďaka senzoru dokáže rozpoznať, ako sme práve na tom s kvalitou vzduchu, a podľa toho, čo zistí, rozhodne, zda je potřeba ovzdušie trochu vyčistiť. Je vybavená aj praktickým časovačom, prostredníctvom ktorého si na základe ľubovoľných preferencií ľahko sami navolíte interval aktivity. Výkon môžete ľubovoľne meniť (zvyšovať alebo znižovať), a takto stále upravovať nielen spotrebu energie, ale tiež silu hluku. Na chod čističky vzduchu Hysure počas spánku si možno vybrať špecifický nočný režim, pri ktorom vás zo spánku nebude nič rušiť. Tiež je vyrobená s automatickým režimom, ktorý podľa toho, aký bude stav ovzdušia, operatívne zreguluje výkon. Medzi užitočné doplnky výrobku patrí dotykový panel, ktorý umožňuje jednoduché a prehľadné ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Príkon
23 W Hotovo!
Vzduchový výkon
130 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
16 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Stěr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Wischer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií