AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Zobraziť katalóg
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
3,5 14 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 130 m3/h, príkon 23 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 16 m2, maximálna hlučnosť 55 dB(A), minimálna hlučnosť 30 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, zvlhčovač vzduchu, nočný režim, automatický režim, pre alergikov a dotykový panel
Kód:  SHYSCV391 Produktové číslo:  HSR-KILOPRO

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Čistička vzduchu

so zvlhčovačom

Čistička vzduchu Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier premení domácu klímu na prijateľnejší vzduch pre všetkých vašich blízkych, chorých aj zdravých. Tento oddaný mobilný ťahúň nájde skvelé využitie v miestnostiach s rozlohou do 16 m2. O vyhovujúcej efektivite a spoľahlivosti v čistení ovzduší najlepšie svedčí vzduchový výkon až 130 m3/hod. Vďaka kompaktným rozmerom ju môžete umiestniť podľa ľubovôle, kamkoľvek. Veľmi tichý chod, 30 – 55 dB zaručuje, že ju takmer nepočujete a nebude vás rušiť pri bežných domácich činnostiach. Súčasťou čističky je tiež zvlhčovač vzduchu, ktorý možno odňať. Záleží tak na vás, či budete používať čističku so zvlhčovačom alebo bez.

Čistička vzduchu Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

VÝKON

130 m3/h

FILTER

HEPA 13

ROZMERY

195 × 195 × 388 (533) mm

Hysure Kilo

Pokročilý filtračný systém

Čistička sa honosí precíznym filtračným systémom 3 v 1. Skrýva v sebe predfilter, HEPA 13 a uhlíkový filter. Vďaka predfiltru zbaví vzduch hneď na začiatku väčších nečistôt. Zásadnou filtračnou časťou Hysure Kilo Pro je filter HEPA 13, ktorý rýchlo likviduje 99,95 % peľov, prachových čiastočiek aj baktérií. Uhlíkový filter pohlcuje formaldehyd a dokáže vás zbaviť aj nepríjemných pachov z varenia. Čistička Hysure je tak skvelým riešením do domácnosti s domácimi miláčikmi aj alergikmi.

Príjemné funkcie čističky

Táto sofistikovaná a vnímavá čistička Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier je vybavená časovačom po 2, 4 a 8 hodinách. Zvláda pracovať v troch režimoch. Prepínať môžete automatický, rýchly a nočný režim. Všetky režimy je možné regulovať prakticky, diaľkovým ovládaním. Zaiste oceníte praktické osvetlenie, ktorého intenzitu môžete nastavovať podľa preferencií. Čistička disponuje východiskovým a tlmeným osvetlením, ktoré môžete využiť ako nočné svetlo. Navyše vám svojou farebnosťou dá najavo, či je vzduch v miestnosti v poriadku alebo či je potrebné spustiť filtráciu.

Čistička vzduchu Hysure Kilo Pro Air
Čistička vzduchu Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Kľúčové vlastnosti
Hysure Kilo Pro

  • Čistička vzduchu Hysure Kilo Pro čistí a zvlhčuje vzduch
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti je 16 m2
  • Disponuje tromi filtrami v jednom
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • Filter HEPA 13 odstraňuje 99,95 % alergénov, baktérií i prachu
  • Uhlíkový filter pohlcuje formaldehyd
  • Čistička disponuje senzorom kvality ovzdušia
  • Oceníte tri režimy činnosti a praktické osvetlenie
  • V balení nájdete aj diaľkové ovládanie

Zvlhčovač vzduchu

Veľmi cennou vlastnosťou čističky vzduchu Hysure je pribalený zvlhčovač. Ten ľahko umiestnite na mriežku výstupu čističky, nalejete potrebné množstvo čistej vody a môžete spustiť filtráciu. Zvlhčovač možno ľahko odňať a zase nasadiť. Môžete tak používať čističku samotnú alebo čističku so zvlhčovačom vzduchu. Objem nádobky zvlhčovača je 1,6 litra a jeho zvlhčovací výkon 160 ml/hod.

Čistička vzduchu Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
23 W Hotovo!
Vzduchový výkon
130 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
16 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu, Zvlhčovač vzduchu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kedy budu k dispozici filtry na toto zariadenie ? Nikde na internete sa nedaju kupit. Aky ma zmysel predavat zariadenie na ,,jedno pouzitie,, ?

Dobry den, tento rok jsem si u Vas cisticku koupil, ted potrebuji nahradni filtr a nemuzu ho nikde najit. Predchozi dva dotazy jsou stejne, ale produkt ktery je v odpovedich odkazan uz neni v prodeji. Mate predstavu kdy budou filtry znovu k dispozici? Doufam, ze jsem si nekoupil cisticku do ktere nelze koupit nahradni filtr...

Dobry den, máte v nabídce HEPA 13 a uhlíkový filtr k tomuto přístroji? Děkuji. OT

Kde lze zakoupit i náhradní filtry do této čističky? Opravdu chci věřit, že jsem nekoupila čističku za 2000 Kč na jedno tříměsíční použití....

dobry den můžete mi zaslat odkaz na navod teto cisticky?

Dobrý den, rozbil se mi adapter k čističce. Pošlete mi prosím odkaz na nový?

Dobrý den, chci se zeptat na dostupnost náhradních dílů, HEPA filtr by měl být dostupný začátkem dubna? A jak je to s modrým filtrem na zvlhčování vzduchu, když se mi podaří ho dohledat, píšete, že prodej skončil? Děkuji

Dobrý deň môžem poprosiť odkazy na náhradné filtre ďakujem

Dobrý den, na filtru od zvlhčovače se objevil zelený pruh - vypadá to jako plíseň. Je možné to nějak očistit vydezinfikovat nebo musíme koupit nový? Případně jak tomu máme předcházet do budoucna?

Dobrý den. Jedná se o "chytrý" zvlhčovač - dá se připojit do aplikace přes Zigbee? Případně jakým způsobem je řešeno dálkové ovládání?

12
Diskusia a poradňa k Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Príslušenstvo pre Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií