Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster

Zobraziť katalóg
Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster
Čistička vzduchu výkon 400 m3/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m2, maximálna hlučnosť 56 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, automatický režim, časovač, detský zámok, dotykový panel, ionizácia vzduchu, nočný režim, pre alergikov, regulácia výkonu a senzor kvality ovzdušia, rozmery: 303 mm×497 mm×270 mm (Š×V×H)
Kód:  SHYSCV476bun

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster Predaj skončil

Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster

Čistička vzduchu Hysure pretvorí domácu klímu na omnoho sviežejší vzduch všetkým tým, ktorých sužuje alergia, astma či iné dýchacie ťažkosti. Tento oddaný mobilný asistent sa perfektne uplatní do priestoru do veľkosti 50 m2. O sympatickej spoľahlivosti a efektivite vás bez otáľania presvedčí vzduchový výkon – čistička vzduchu spracuje dokonca až 400 m3/h. Ovzdušie sa najskôr zbaví väčších častí, chlpov či vlasov za pomoci predfiltra. Kľúčovou filtračnou časťou čističky vzduchu Hysure je však HEPA filter vzduchových častíc, ktorý nekompromisne zvládne odstrániť takmer až 99 % prachových čiastočiek, peľu aj baktérií. Na vyčistenie všetkých nepríjemných domácich pachov slúži najlepšie uhlíkový filter. Úplne vo finále čistička vzduchu vzduch fúkaný do priestoru navyše ionizuje, čo zlepšuje nielen fyzický, ale aj psychický stav. Pokiaľ sú pre vás podstatné jej rozmery, tie sú 303 × 497 × 270 mm.

Základné parametre čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster

  • Čistička vzduchu Hysure je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 50 m2
  • Filter HEPA odstraňuje 99 % alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter absorbuje nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od chlpov, vlasov a ďalších nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 56 dB(A) a minimálna hlučnosť 35 dB(A)
  • Vzduchový výkon 400 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Hysure: 303 × 497 × 270 mm

Výbava čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster

Sofistikovaná čistička vzduchu Hysure pomocou vizuálneho senzoru rozpozná, ako je na tom interiér s aktuálnou kvalitou vzduchu, a podľa toho, čo nasníma, potom odhadne, zda je nutné vzduch v miestnosti prefiltrovať. Je opatrená aj časovačom, pomocou ktorého si podľa svojich požiadaviek môžete nastaviť dobu aktivity spotrebiča. Výkon možno variabilne zvyšovať aj znižovať a týmto spôsobom ekonomicky regulovať hlučnosť aj spotrebu energie. Na činnosť čističky vzduchu Hysure pri spaní si môžete nastaviť špeciálny nočný režim, ktorý je taký tichý, že vás neruší ani pri odpočinku, ani v spánku. Tiež sa pýši inteligentným automatickým chodom, ktorý podľa vyhodnoteného stavu vzduchu plynule usmerňuje veľkosť výkonu. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí dotykový panel, ktorý zaistí jednoduché a zároveň prehľadné ovládanie. Pokiaľ máte doma malé dieťa a nechcete, aby si z čističky vzduchu spravilo hračku, určite oceníte detský zámok.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
400 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
49,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Stěr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 Wischer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hysure Max Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií